2777
2789
عنوان

یک دختر هجده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 53 پست
الآن میخوای دلداریت بدم؟! من وضع خانواده‌ام خوب نیست در حالی که در ظاهر جزء تاپ‌های خراسانیم(دقیقا ن ...

اینکه من از تو ام بدبخت ترم  در کل عصبی نشو قصد خاصی ندارم اما تلاش کن درس بخون پیشرفت کن وتمام حرص هیچ چیزم نخور

خلی دیگه اینجا میری مهمونی فقط حرف از درس پز اینکه من اینطورم تو چطوری صمیمیت صفر من مادرم دبیر بود ...

من زیر دست پرستار بزرگ شدم گلم. همه چی توی تاپیک جا نمیشه ولی من خاطراتی از کودکیم ندارم، عجیبه، ولی ندارم. بازم حاضرم جات باشم، از غریبه خوردن بهتره تا این که از خانواده بخوری. 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیر دست پرستار بزرگ شدم گلم. همه چی توی تاپیک جا نمیشه ولی من خاطراتی از کودکیم ندارم، عجیبه، ولی ...

پرستارو نگو داغ دلم تازه میشه منو به پرستار سپردن رفتن ترکیه پدر مادم بیشعور نمیدونم چی بهم داد 24 ساعت خواب بودم

اینکه من از تو ام بدبخت ترم در کل عصبی نشو قصد خاصی ندارم اما تلاش کن درس بخون پیشرفت کن وتمام حرص ...

آها از اون دخترایی هستی که سعی دارن اثبات کنن از کل عالم بدبخترن. امیدوارم از این فاز در بیای چون باعث میشه طرد بشی، گرم بگیر. خودت رو فروتن نشون بده، سینه سپر کن جوری که هیچی نیست. طایفهٔ من خیلی علاقه به تالار گرفتن دارن... فکر کردی اونجا چه جوری قدم برمیدارم؟! مثل یک دختر افسرده و گوشه گیر؟ گرگ باش دختر

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

آها از اون دخترایی هستی که سعی دارن اثبات کنن از کل عالم بدبخترن. امیدوارم از این فاز در بیای چون با ...

نه عزیزم من اصلا اینطور نیستم اینجا فضای مجازیه و میشه خود واقعیت باشی من کلا کاری به هیچکدوم ندارم تو مجالس اصلا حرف نمیزنم و با همه این شرایط عاشق پدر مادرمم اما در نهایت ی جایی بالاخره ادم باید خودشو نشون بده تا سکته نزنه  از تاپیکامم معلومه همه چیز من هرگز حتی از شرایط پدر مادرمم نگفتم تو تاپیک شما ی دفعه احساس نزدیکی کردم

2790
2778
2791
2779
2792