2777
2789

ناراضیم ولی ادامه میدم هرطور شده چون خودم این زندگی رو انتخاب کردم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تا دلت بخواد زیاااااااد

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ناراضیم

علتش هم خیلی زیاده ولی خیلی ناامیدم

همش فکر میکنم در حقم ظلم شده

شوهرم از دید مردم بد نیست

سالم و پر انرژی و اهل فکر و کار و درامد و خیلیم دوستم داره

ولی به دلایللل خیییل زیاد  همش فکر میکنم چقدر بدبختم

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

البته این ناراضی بودنم یه حس دوره ای هست نه همیشگی و همیشه خدارو شکر میکنم چه راضی باشم چه ناراضی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من شوهرم بهترین مردِ دنیاست ولی از وقتی تو اتیش سوزی سوخت همش میگم کاش هیچوخ عاشق نمیشدم شوهر نمیکردم

من خیلی خیلی ناراضیم خیلی 

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐

والا من اویل اینطوری بودم الان که 6 سال میگذره خداروشکر راضیم چند دلیل داشت اولین دلیل که احساس بدبختی میکردم عدم شناخت خودم وشوهرم بود واینکه کلا از زندگی چی میخوام دوم شکست عشقی بود که خوب رفع شد 

سوم توانایی هامو بردم بالا وفهمیدم من انتخاب کردم باید پاش وایسم دیکه شروع کرد ساختن زندگیم