2777
2789
عنوان

چی جواب این اسکل بدم پسره عکسسس

322 بازدید | 20 پست

پری روز یکم بحثمون شد الان اینو گف😐

اسکل پلشت 

میخوام یه چیزی بگین ک برینم بهش

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو گوتو بخور سیر شدی بیا حرف بزنیم 

گشتثنه ای نمیفهمی چ میگی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من حرص خوردم از دستت این تحفه رو از کجا پیدا کردی بعد پیگیرشم میشی اخه😐بندازش اشغالی بابا

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بگو گوتو بخور سیر شدی بیا حرف بزنیم گشتثنه ای نمیفهمی چ میگی

این خوب بود

پسندمه

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

دلم ی دوز پسر میخواد فهوه ایش کنم کات کنم

از کجا پیدا کنم؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

این خوب بودپسندمه

فوش دوای خر دردی

من حرص خوردم از دستت این تحفه رو از کجا پیدا کردی بعد پیگیرشم میشی اخه😐بندازش اشغالی بابا

از اشغالا پیدا کردم

واقعا خرم خررررررررر

بحثتون جدی بودکی مقصر بود

بحث خیلی جدی نبود

مقصرشم تقریبا من

گفت حالش خوب نی

رو مخش میرفتم