2777
2789
عنوان

چی جواب این اسکل بدم پسره عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 20 پست
به نظر منکه بی محلیش کنهیچی بیشتر از بی محلی جواب نمیده

جوابشو ندادم

چت دو طرف پاک کرد تلگرام

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
نرگس جان معلومه میخواد کات کنه...

باهاش نیستم

رفاقتی حرف میزدیم

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فوش دوای خر دردی

انقد ارزش نداره فحش بدم

اخرش مث خر میاد ببخشمش

ولی کور خونده

انقد ارزش نداره فحش بدماخرش مث خر میاد ببخشمشولی کور خونده

افرین محل صگ نده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

افرین محل صگ نده

گفتم اسکل پیام میده

جوابشو ندادم فقط سین زدم

گفتم اسکل پیام میدهجوابشو ندادم فقط سین زدم

ببین ادامه بده کم نیار میسوزه 

پسره چندش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.