doroodbarto مدیر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 عنوان قشنگ ترین خوابی که دیدین چی بوده | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 50 پست خودم نیت کردم خواب حضرت ابوالفضل رو دیدم خیلیییی چهره زیبایی داشتن متاسفانه عمل نکردم بهش از اون حال دلم دیگه خوب نیست کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕 1403/05/02 | 00:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
doroodbarto مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 چی میگفت مگ دریافت کننده وجود ندارد 😂😂😂؟ چندین بار خطا داد بعدش آره اینو میگفت 😂 کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9688 چندین بار خطا داد بعدش آره اینو میگفت 😂 😂😂😂 ببخشید بعضیا انگار زورشون میومد پیام بدن با میرفتی پیام میدادی میگفت دریافت کننده نبست😂😂😂منم گفتم اینا دوست نیستن همه رو لغو زدم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
doroodbarto مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 😂😂😂 ببخشید بعضیا انگار زورشون میومد پیام بدن با میرفتی پیام میدادی میگفت دریافت کننده نبست😂😂😂م ... خواهش میکنم عزیزم آهااا اشکال نداره ناراحت نباش مجازی هست دیگه... کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9688 خواهش میکنم عزیزم آهااا اشکال نداره ناراحت نباش مجازی هست دیگه... چرا نباید ناراحت نشم مجازیم باشه ادمیم باید مث ادم رفتار کنیم شما چرا الان پیام دادین ؟ میتونستی ندی دیدیم نمیشه پیام بدی اومدی تگ کردی اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
doroodbarto مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 چرا نباید ناراحت نشم مجازیم باشه ادمیم باید مث ادم رفتار کنیم شما چرا الان پیام دادین ؟ میتونستی ندی ... حق داری ناراحت باشی ولی نه دیگه زیاد به خودت آسیب میزنیمنظورم این بود که زیاد رفتارا خوب نیست داخل مجازی و این سایتبه فکرت بودم خب🥲🥲 کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9688 حق داری ناراحت باشی ولی نه دیگه زیاد به خودت آسیب میزنیمنظورم این بود که زیاد رفتارا خوب نیست داخل م ... ❤️❤️❤️🫂🫂🫂بیا پیوی اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.