2777
2789
عنوان

قشنگ ترین خوابی که دیدین چی بوده

227 بازدید | 50 پست

خودم نیت کردم خواب حضرت ابوالفضل رو دیدم خیلیییی چهره زیبایی داشتن  متاسفانه عمل نکردم بهش از اون حال دلم دیگه خوب نیست 

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلاخواب خوب نمی بینم

منم اصلا خواب نمیبینم ولی این مورد رو نیت کردم 

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

خواب دیدم یه پسر بچه وقتی داشت کار میکرد تو خیابون پیدا کردم اوردمش خونه بهش محبت کردم بزرگش کردم 

هیچ وقت یادم نمیره چقد حس خوبی گرفتم از اون خواب

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
چه نیتی کردین که چنین خوابی دیدین؟

نیت کردم از این به بعد نماز میخونم 

قشنگ ترین یادم نمیاد . ولی خواب دیدم مردم و خیلی حسرت و پشیمونی داشتم انقدر ب واقعیت نزدیک بود ک نمی ...

پس قدر این فرصت رو بدون🥲♥️

خواب دیدم یه پسر بچه وقتی داشت کار میکرد تو خیابون پیدا کردم اوردمش خونه بهش محبت کردم بزرگش کردم هی ...

الهیی چقدر خوب🥹

من خواب زیاد می بینمخوابایی که دوسشون دارم وقتاییه که لباس قشنگ تنمهمثلا همین تازگیها یه لباس سفید ت ...

چه جالب🥰

الهیی چقدر خوب🥹

اره خیلی خوب بود

یبارم خواب دیدم یه دختر بدنیا اوردم

یادمه همه میگفتن خیلی خوشگله

این خوابمم خیلی حس خوبی داشت انگار مادر بودنو حس میکردم

ولی اخرش دخترم مرد:)

وقتی بیدار شدم کل روز حالم خراب بود

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند

ی بار خواب دیدم مادر شدم و حس غیر قابل توصیفی بود با اینکه اون موقع فقط ۱۳ ۱۴ سالم بود یبارم خواب دیدم خاله شدم و حاضر بودم برا اون بچه بمیرم

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
اره خیلی خوب بودیبارم خواب دیدم یه دختر بدنیا اوردمیادمه همه میگفتن خیلی خوشگلهاین خوابمم خیلی حس خو ...

آخییی چرا حس کردم چشم خورد بچه😂🤦🏻‍♀️