2777
2789
عنوان

قشنگ ترین خوابی که دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 50 پست
چی میگفت م‌گ دریافت کننده وجود ندارد 😂😂😂؟

چندین بار خطا داد بعدش آره اینو می‌گفت 😂

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
چندین بار خطا داد بعدش آره اینو می‌گفت 😂

😂😂😂 ببخشید 

بعضیا انگار زورشون میومد پیام بدن با میرفتی پیام میدادی میگفت دریافت کننده نبست😂😂😂

منم گفتم اینا دوست نیستن همه رو لغو زدم 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 ببخشید بعضیا انگار زورشون میومد پیام بدن با میرفتی پیام میدادی میگفت دریافت کننده نبست😂😂😂م ...

خواهش میکنم عزیزم 

آهااا اشکال نداره ناراحت نباش مجازی هست دیگه...

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
خواهش میکنم عزیزم آهااا اشکال نداره ناراحت نباش مجازی هست دیگه...

چرا نباید ناراحت نشم 

مجازیم باشه ادمیم باید مث ادم رفتار کنیم 

شما چرا الان پیام دادین ؟ میتونستی ندی  دیدیم نمیشه پیام بدی اومدی تگ کردی 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

چرا نباید ناراحت نشم مجازیم باشه ادمیم باید مث ادم رفتار کنیم شما چرا الان پیام دادین ؟ میتونستی ندی ...

حق داری ناراحت باشی ولی نه دیگه زیاد به خودت آسیب میزنی

منظورم این بود که زیاد رفتارا خوب نیست داخل مجازی و این سایت

به فکرت بودم خب🥲🥲

حق داری ناراحت باشی ولی نه دیگه زیاد به خودت آسیب میزنیمنظورم این بود که زیاد رفتارا خوب نیست داخل م ...

❤️❤️❤️🫂🫂🫂

بیا پیوی