2777
2789
عنوان

قشنگ ترین خوابی که دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 50 پست
ی بار خواب دیدم مادر شدم و حس غیر قابل توصیفی بود با اینکه اون موقع فقط ۱۳ ۱۴ سالم بود یبارم خواب دی ...

ای جاانم چه حس های خوبی رو تجربه کردی

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جاانم چه حس های خوبی رو تجربه کردی

آره🙂 حسای عجیب و جدیدی بودن وقتاییم ک خواب کساییک دلتنگشونمو میبینم خیلی حالم خوب میشه 

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
آره🙂 حسای عجیب و جدیدی بودن وقتاییم ک خواب کساییک دلتنگشونمو میبینم خیلی حالم خوب میشه

الهی که همیشه حالت خوب باشه 

واسه منم دعا کن🥲❤️

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
الهی که همیشه حالت خوب باشه واسه منم دعا کن🥲❤️

قربونت،اینروزا زیاد خوب نیست محتاجم به دعا،الهی حال دلت عالی باشه و همه اشکات اشک شوق باشه♥️

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
قربونت،اینروزا زیاد خوب نیست محتاجم به دعا،الهی حال دلت عالی باشه و همه اشکات اشک شوق باشه♥️

الهی خدا به حق حضرت ابوالفضل کمکت کنه✨🤍

مرسی بابت دعای زیبات😘😘😘😘

الهی خدا به حق حضرت ابوالفضل کمکت کنه✨🤍مرسی بابت دعای زیبات😘😘😘😘

ممنون ازت،فدات شم♥️🫂

الهی خدا به حق حضرت ابوالفضل کمکت کنه✨🤍مرسی بابت دعای زیبات😘😘😘😘

ممنون ازت،فدات شم♥️🫂

من همه خوابام خوبن و خیلی واقعین. جاهای مختلف میرم حتی خارج از کشور سفر تفریح طبیعت😃 بچه دارم تو خواب نگهداری میکنم ازش. خلاصه هرجا بخام میرم خوابام خیلی رویایی و خوشگلن. خواب بد نمیبینم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

خواب دیدم تو یه پنت هوسم و دارم از پنجره بیرونو نگا میکنم بیرونم پره پنت هوس بود بعد میخوام برم بیرون میرم پایین دم در میبینم کفش ندارم لباس شبم تنمه😐

میدونم عجیبه ولی وایبش خوب بود

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

من همه خوابام خوبن و خیلی واقعین. جاهای مختلف میرم حتی خارج از کشور سفر تفریح طبیعت😃 بچه دارم تو خو ...

مامان منم همینطور ما کربلا نرفتیم ولی مامانم میگه چندین بار داخل خواب باهم رفتیم کربلا 

یه بار هم رفته بودیم ترکیه😂🤦🏻‍♀️

مشهد هم ماهی ۴_۵ بار میریم داخل خوابای مامانم 

یبارم خواب دیدم رفتم مکه. من نمیدونستم قبلا چجوری بوده ب این حالت الانش ندیدم تو خواب. فقط بعدش یه مستند از تلوزیون نشون داد که قدیمی بود و من دقیقا همون شکلی دیده بودم تو خواب مکه رو. مشهدم میرم زیارت میکنم تو خواب😊☺️

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
خواب دیدم تو یه پنت هوسم و دارم از پنجره بیرونو نگا میکنم بیرونم پره پنت هوس بود بعد میخوام برم بیرو ...

😂😂

انشاالله خدا چنان رزق و روزی بهت بده که یه روز داخل پنت هوس خودت باشی❤️

یبارم خواب دیدم رفتم مکه. من نمیدونستم قبلا چجوری بوده ب این حالت الانش ندیدم تو خواب. فقط بعدش یه م ...

واای خداااا😍

مکه این مدلی که الان هست نبود؟