2777
2789

من یه همکلاسی دارم ازش خوشم میاد چند ماهه

ولی نمیدونه

گذشت و بالاخره از اردیبهشت تا اول تیر اینا یکم ارتباط داشتیم و گاهی چت میکردیم ولی رسمی

در مورد کتاب ، جزوه، موسیقی ، متن ادبی و ...

خلاصه همه چی تو چارچوب درست بود

تو حضوری هم خیلی رسمی در حد سلام و خسته نباشید و اینا بود

الان نزدیک به یک ماهه هیچچچ ارتباطی نداریم

اینقدر از خدا خواستم دوباره خودش پیام بده ولی هنوز نداده🥲

یه متنی نوشتم هی میگم براش بفرستم🥲 متن ادبی منظورمه 

نه چرت و پرت و ابراز علاقه و اینا

جنس ارتباطمون اصلا این تیپی نیست. کاراکتر خودمونم اینجوری نیست.

دوستم هی میگه صبر کن شاید خودش داد

هی هر سری میگه تا هفته بعد صبر کن😂 الان باز گفت تا آخر این هفته صبر کن

آخه اصلا شاید تا ترم بعد گم و گور شد و نداد

موندم چکار کنم🥲 تف به زندگی

چه غلطی کنم🥲🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بار بده دیگه نده🗿

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من فکر کردم دختره 😂😂

پیام بده 

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
طبق تجربه میگم زیاد پیام نده ک ازت زده میشههر چی بیشتر کم محلش کنی نزدیک تر میشن

به ازای هر پیامش یکی میدادم من

یعنی متقابل

نمی‌داد نمی‌دادم

خودشم اینجوریه تقریبا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

خودمم تو همین شرایطم پیام نده بی ارزش میشی کور نبوده که دیدتت پیوی ات رو هم داره بخواد میاد

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐