2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 68 پست
اتفاقا جدیدا ببشتریا دو تا یا سه تا دارن میشن.تک فرزندی رو دیگه همه بددددد میدونن.چون تاثیراتش توی ب ...

جدیدا یعنی کی؟ چون من از همین نسل جدید هستم و توی مهد و کلاسهای بچه هامون شاید از بین ۵۰ نفر یکی دو تاشون خواهر و برادر داشته باشن بقیه هما یکی دارن و میگن به هیچ وجه دومی رو به دنیا نمیارن 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

اختلاف سنی بچه ها خیلی بد نیست سن خودتون مناسب نیس بچه تا دبیرستانش تموم بشه شما حوالی ۷۰ سالتونه و احتمالا همسرتون بیشتر از شما هم سن دارن 

شما عملا واسه اون بچه بجای پدری و مادری حالت پدربزرگ و مادربزرگ دارین ولی خوب اگر باردارین که دیگه قدمش مبارکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال چرا حالا به فکرت افتاد که بچه دار بشی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
منم دودل بودم وفقط زمان رو ازدست دادم

من ایده آلهام خیلی سطحشون با چیزی که هستم فرق داره برا همین راضی ام که یه دونه دارم اما شوهرم دومی رو دوس داره منم بهشگفتم همه بارش رو دوش منه تو فقط پولشو درمیاری پس من نمیخوام....اما خیلی فکرم مشغوله

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

عزیزم بستگی به شرایط شما داره حرف بقیه اهمیت نداره 

اما این حقیقت داره هرچی سن ادم بالاتر میشه کم حوصله تر میشه 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
سلام من ۴۰ سالمهبجه اولم ۱۳ سالشه پارسال هودم دومی رو آوردمخیلی هم راضیم

من پسرم هفت سالشه دوستان

یک دختر سه ساله اوتیسم دارم ولی دانشجو هستم

تک ذهننه دوسال دیگه اینا وقتی دفاع کردم سومی بیارم

ازمایشای ژنتیک دادیم سالمیم

پسرم خیلی اصرار داره که یک خواهر برادر بیاریم و خودمم دوست دارم چون پسرم خواهر که عملا نداره یکی دیگه باشه حداقل

ولی نه یا ده سال خیلی نیست واس تفاوت سنی؟

بچم تنهاییش

خب تو این ۹ سال چرا فکر تنهایی بچت نبودی ؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام گلم اختلاف سنیشون زیاد میشه شاید مثلا تو سن ۳۰ و ۴۰ و خورده ای همدیگه به درد هم بخورن وگرنه فعل ...

درسته روانشناس هم میگن وقنی اختلاف سنی بچه ها از پنج سال بیشتر میشه درواقع ما  دو فرزند تک داریم

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
اختلاف سنی بچه ها خیلی بد نیست سن خودتون مناسب نیس بچه تا دبیرستانش تموم بشه شما حوالی ۷۰ سالتونه و ...

من خیایترو دیدم تو چهل و چهل و پنج بچه دار شدن

با اختلاف سنی ۱۶ سال با بچه قبلیشون

میگن چقدر روحیمون عوض شده

هرجا میرن یکی باهاشونه خودشون میگن با این خیلی بیشتر وقت میذاریم تا زمان بچگی اون دوتا قبلی که همش درگیر درس و کار بودیم

البته سلامت جسمی و روانی ملاک مهمیه ولی چهل واقعا زیاد نیست

من پسرم هفت سالشه دوستانیک دختر سه ساله اوتیسم دارم ولی دانشجو هستمتک ذهننه دوسال دیگه اینا وقتی دفا ...

اوتیسم با ازمایش زنتیک مشخص نمیشه 

این ظلم رو در حق بچه نکن

من خیایترو دیدم تو چهل و چهل و پنج بچه دار شدنبا اختلاف سنی ۱۶ سال با بچه قبلیشونمیگن چقدر روحیمون ع ...

روحیه خودشون خوب میشه ولی بچه چه گناهی داره باید با مادر پدرش این همه اختلاف سنی داشته باشه