2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 68 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هم سن خودت هستمبنظرم کار درستی نیست توی این سن بچه بیاری،اگه میخواستی باید زودتر اقدام میکردیبچه ...

نه چه خجالتی.

ماهایی که بچه اخر خانواده ای بودیم که ۶ تا بچه داشتن.و مادر دیگه ۵۰ سالش بود مگه چه فرقی داشتیم؟ 

والا منی که بچه اخرم رابطم با مادرم خیلی صمیمی تر از بقیه بچه هاشه که فاصله سنیشون کمتره.

اصلا ربطی به سن نداره.

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

اخه میگن وقتی اون بخواد کلاس اول بره نزدیک پنجاهی

خیلی ها تازه چهل به بعد ازدواج میکنند .پنجاه سال الان با پنجاه ساله ی قدیم یکی نیست الان کیفیت زندگی بهتر از قبله

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نباید معیارت به درد خوردن اولی و دومی برای هم باشه اگه معیار بزرگ‌تری داری یک فرزند دیگه هم بیار،میخوای جون بدی به موجودی که نیست و هیچ دغدغه ای نداره داری میاریش جایی که قراره با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کنه بیماری،سختی،مشکل مالی و عاطفی،کشور جهان سوم با فرهنگ و اقتصاد بد،خشکسالی و کمبود منابع آب و هوای پاک در آینده و صدتا مشکل دیگه…

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
نه چه خجالتی.ماهایی که بچه اخر خانواده ای بودیم که ۶ تا بچه داشتن.و مادر دیگه ۵۰ سالش بود مگه چه فرق ...

قدیم با الآن فرق داشته،هم کلاسی های شما هم از خانواده پرجمعیت بودن

الآن هرکس فقط یک یا دو بچه میاره معمولا

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

قدیم با الآن فرق داشته،هم کلاسی های شما هم از خانواده پرجمعیت بودنالآن هرکس فقط یک یا دو بچه میاره م ...

اتفاقا جدیدا ببشتریا دو تا یا سه تا دارن میشن.

تک فرزندی رو دیگه همه بددددد میدونن.چون تاثیراتش توی بچه هارو دیدن.

تک فرزندی واقعا ظلم به بچه است و خودخواهی مادرپدره.

اگه بتونن و نیارن از نظر سلامت جسمی.

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

اتفاقا جدیدا ببشتریا دو تا یا سه تا دارن میشن.تک فرزندی رو دیگه همه بددددد میدونن.چون تاثیراتش توی ب ...

آره

با تک فرزندی مخالفم

اما سن مادر هم بنظرم مهمه .مادر بودن انرژی میخواد

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤