2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 68 پست
درسته روانشناس هم میگن وقنی اختلاف سنی بچه ها از پنج سال بیشتر میشه درواقع ما دو فرزند تک داریم

نه عزیزم کدوم روانشناسی گفته؟

آدلر که میگه مسئولیت پذیری در بچه اول افزایش پیدا میکنه

بچه کوچیک چون همبازی سن بالا داره رشد شناختی بیشتری میکنه

کلا به هرحال بچه ها برای هم مفیدن در هر سنی، فقط مقدار مفید بودنش فرق داره

من خیایترو دیدم تو چهل و چهل و پنج بچه دار شدنبا اختلاف سنی ۱۶ سال با بچه قبلیشونمیگن چقدر روحیمون ع ...

بله به پدر و مادر که مسن شدن قطعا خوش میگذره یه بچه ی جوون کنارشون داشته باشن دکتر ببره بیاره و ازشون پرستاری کنه باید دید نظر اون بچه چیه.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوتیسم با ازمایش زنتیک مشخص نمیشه این ظلم رو در حق بچه نکن

میدونم

میگم از نظر ژنی سالمیم

برای هرکسی بیماری های ناشناخته ممکنه پیش بیاد

به کی ظلم میشه اولی یا دومی؟

اولی خیلی دلش خواهر برادر سالم میخواد

من پسرم هفت سالشه دوستانیک دختر سه ساله اوتیسم دارم ولی دانشجو هستمتک ذهننه دوسال دیگه اینا وقتی دفا ...

دوست عزیز یه دکتری هستن توی امریکا به صورت تخصصی درباره اتیسم تحقیق میکنن ایشون بچه اولشون اتیسم بود  و با کلی ازمایش و تحقیق فرزند دومشون باردار میشن  ولی فرزند دومشون هم اتیسم هست و گرید اتیسم فرزند دومشون بالاتر هم بود

اتیسم تماما ژنتیک نیست محیط هم تاثیر داره و اصلا معلوم نیست چه چیزی دقیقا باعث میشه اتیسم رخ بده

فرزند سوم اوردن شما میتونه ریسک خیلی بزرگی باشه خصوصا اگه خواهر برادرای شما یا همسرتون فرزند اتیسم دارن 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
میدونممیگم از نظر ژنی سالمیمبرای هرکسی بیماری های ناشناخته ممکنه پیش بیادبه کی ظلم میشه اولی یا دومی ...

ببین ممکنه دوباره باردار بشی سومی هم اوتیسم باشه 

چون اوتیسم اصلا مشخص نمیشه چون شما یه بچت اوتیسمه پس ژن اوتیسم رو داری 

ظلم رو در حق سومی نکن وقتی احتمال میدی ممکنه اونم مبتلا باشه 

بچه ها خیلی چیزها دوست دارن مگه ما باید همه رو رعایت کنیم‌

بچه ی خود منم تک فرزنده 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
روحیه خودشون خوب میشه ولی بچه چه گناهی داره باید با مادر پدرش این همه اختلاف سنی داشته باشه

نمیدونم ولی به نظرت شرایط پدر مادر مهم نیست؟

خیلیا پنجاه شصت سالن پر انرژی و باحالن

مامان من ۶۵ سالشونه همش به مهمونی و تفریحه خیلی شاد و شنگوله الان واقعا قابلیتشو داشت اگه یک نوجوون داشت

نه عزیزم کدوم روانشناسی گفته؟آدلر که میگه مسئولیت پذیری در بچه اول افزایش پیدا میکنهبچه کوچیک چون هم ...

منطور از دو فرزند تک داشتن یعنی دنیای بچه ها به واسطه فاصله سنی شون باهم متفاوته مثلا یکیشون کودکه و یکیشون نوجوان! 

بعدم دوست عزیز ما وقتی فرزند دوم رو میاریم خیلی باید تلاش کنیم فدزند اولمون اسیب نبینه صرفا این نیست مسئولیت پذیر بارش بیاریم 

و بچه دوم هم ممکنه اسیب ببینه به دلیل تقلید از رفتار اولی

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
ببین ممکنه دوباره باردار بشی سومی هم اوتیسم باشه چون اوتیسم اصلا مشخص نمیشه چون شما یه بچت اوتیسمه پ ...

خودتون میگین اوتیسم ژنی نیست

الان میگین تو ژن اوتیسم بوده  

میدونی اوتیسم ناشناختست واقعا فاجعست سومیمون اوتیسم شه واقعا واقعا

نمیدونم خیلی تصمیم سختیه، میدونی ما پیر شیم فشار نگهداری دخترم، روی پسرم میشه ولی شاید دوتا باشن به هم کمک کنن

خیلی چیزا میاد توذهنم میگم نکنه دارم اشتباه میکنم و پسرم در آینده تنها با یک خواهر معلول میذارم

منطور از دو فرزند تک داشتن یعنی دنیای بچه ها به واسطه فاصله سنی شون باهم متفاوته مثلا یکیشون کودکه و ...

متوجه منظورتون شدم

منم جواب همونو دادم

بله قطعا مسئولیت سنگینی، هرکس بچه میاره و هرکس نمیاره بابت این تصمیمش در پیشگاه خدا مسئوله