2777
2789

ابادانیا چی😂😐

من چند روز پیش شهرستان بودم انقدر هوا خوب بود ظهر گفتم میخوام توی حیاط باشم 

از وقتی برگشتم ضد حالاللل

واقعا گرمه 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم همون جنوبی بودن😁وایییی

شهر ما تو تی وی اعلام کردن گرم ترین نقطه . پارسال گرم ترین نقطه جهان شد 😭 مرد هامون سرکار میرم بیرون . چایی هم میخورن 😂😂البته گرما زده هم زیاد میشن اینجا

همیشه باید زیر کولر باشیم در طول روز اصلا بیرون نمیریم همسرم که میره سر کار کولر ماشین روشن میکنه شب هم بیرون بریم برگشتن دیگه توان راه رفتن نداریم اینجا واقعا گرمه جهنمه 

متاسفانه دولت و شهرداری و خیلی ارگانهای دیگه ی دولتی خیلی در حق این شهر اجحاف شده نه طبعت خوبی نه آب تمیز  شهر مون زیبایی نداره درختایی که کاشتن حساسیت شدید میاره هوامون بسیار آلوده ست آب کا رون خیلی کثیفه تمام فاظلابها توی کارون میریزه بعد به خوردمون میدن خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو نفت خوابیدیم ولی هیچی نداره این شهر

همیشه باید زیر کولر باشیم در طول روز اصلا بیرون نمیریم همسرم که میره سر کار کولر ماشین روشن میکنه شب ...

کاملا حق باشماعه🥲🥲🥲نمیدونم چی بگم واقعا

نمیدونم چرا انقد نادیده میگیرناین شهرو

اگ این شهر نبود الان ایرانی هم نبود یادشون رفته کیا بودن لب مرز از ایران دفاع کردن

اگه پول یه چاه نفت همین شهر رو اختصاص بدن به این شهر هم شهرمون اینطوری نمیشد بهش برسن درخت کاری کنن کارخونه هارو ببرن بیرون شهر بیابان زدایی کنن صد در صد اینطور گرم نمیشه ریه هامون داغونه سلامتیون داغونه رتبه ی یک رو در بیماری سرطان داریم رتبه ی یک در آلودگی هوا رتبه یک در خاک بر سرشون داریم ولی کاری برامون نمیکنن همه ی شهرای ایران خصوصا تهران پولاشون از خوزستان تامین میشه

کاملا حق باشماعه🥲🥲🥲نمیدونم چی بگم واقعانمیدونم چرا انقد نادیده میگیرناین شهرواگ این شهر نبود الان ...

جنگ ۸ ساله همش توی خوزستان اتفاق افتاده بعد رفتیم بروجرد یه موزه نمیدونم چی درست کرده بودن به چه وسعتی خب چرا میبرن اونجا مگه جنگ اونجا بود چرا نمیارن خوزستان

اگه پول یه چاه نفت همین شهر رو اختصاص بدن به این شهر هم شهرمون اینطوری نمیشد بهش برسن درخت کاری کنن ...

ب خدا اگ شمااستاندار جنوب بودی مشکلات حل میشد

ی شهروند عادی راه حلو میدونه ولی مسئولین یا نمیدونن یا براشون مهم نیس