2777
2789

اوناییکه پدر های دیکتاتور و عصبی داشتن که دعوا می‌کرد مدام و مدار های غرغرو ایراد گیر که هیچی راضیشون نمیکنه 

سختی مالی و روحی و کمبود محبت 

و ازدواج خوبی داشتن و الان خوشبختند نمیگم زندگیشون رویایی هست اما حداقل از اون موقع بهتره 

ای کسایی که مجردی خوب داشتید و تو متاهلی دارید عذاب می‌کشید این تاپیک مال شما نیست . اینجا مال مجرد هایی هست که شل و روزشون گریه هست 

من مجردیم مزخرف بود ازدواج کردم اوایلش مث پرنسسا رفتار میشد بعد خیلی هیلی بد شد جدا شدم بعد خونه بابام فاجعه بود الان که ازدواج دومم رو کردم نه خیلی خوبه نه خیلی بد من راضیم شکر

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونمون جنگ اعصاب بود و هیچ ابراز محبتی بینمون نبود...

ارامش الانم و بی نهایت عشق و محبتی که همسرم بهم داره واقعا منو پایبند زندگی متاهلی کرده

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
دقیقا من توهین وضعیتم و یکنفر ،که وضع مالی خوبی داره اخلاق خوبی داره بشدت دوستم داره مخبت میکنه منو ...

قیافش چقدر بد؟

منظورم یعنی فقط خشگل نی یا میگی زشت

بنظرم رو این مورد سختگیری زیادی خوب نیس

مامان من غرغرو و عصبی بود و هست بابامم در اثر غرهای مامانم عصبی و بی حوصله همسرم خیلی صبوره با حوصله و مسولیت پذیر خودمم سعی دارم تا جای ممکن جا پای مامانم نذارم گاهی میبینم منم دارم شبیهشون میشم سریع خودمو اصلاح میکنم وگرنه حق میدم همسرم بخواد عصبی بشه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت