2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون زحمت میکشین درس میخونین ،معدل بالا میارین و واحدهای بیشتری بر میدارین ، عمومی هارو هم تابستو ...

فقط علوم پایه رو میتونه اینکارو کنه که اونم بازم فرقی نداره بقیه مقاطع نمیشه 

فقط علوم پایه رو میتونه اینکارو کنه که اونم بازم فرقی نداره بقیه مقاطع نمیشه

خب ایشون هم همینو سوال کردن،

اینطوری میتونه دوترم(یک سال) جلو بیوفته که ۷سالش بشه ۶ سال

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
خب ایشون هم همینو سوال کردن، اینطوری میتونه دوترم(یک سال) جلو بیوفته که ۷سالش بشه ۶ سال

نه فقط علوم پایه 5ترمه رو میتونه بکنه 4ترم و یک ترم جلو میوفته نه یک سال ولی نمیشه اکثرا به خاطر تداخل واحد و حجم درس و امتحانا 

حالا انگار یه ترم زودتر تموم کنه چه اتمی قراره کشف کنه😂ادم قبل از دانشگاه این فکرا میاد سرش بعد که وارد شد فقط میخواد پاس کنه .....

خودتون زحمت میکشین درس میخونین ،معدل بالا میارین و واحدهای بیشتری بر میدارین ، عمومی هارو هم تابستو ...

نه من اینجوری شنیدم که بعضی دانشگاها۶/۵سالس

یعنی کل ورودی باهم نه فقط بعضیا

واقعا فکر میکنی فرق میکنه؟😂😂😂خیلیا درسارو میوفتن و ممکنه به هر علتی یکی دو ترم عقب بیوفتی زیاد در ...

خودم پزشکی نمیخونم

میخواستم ببینم کجاها اینجوریه

خب ایشون هم همینو سوال کردن، اینطوری میتونه دوترم(یک سال) جلو بیوفته که ۷سالش بشه ۶ سال

اخه من منظورم جلو افتادن نبود

منظورم خود دانشگاه بود که به جای ۷سال تو۶/۵سال تموم میکنن