2777
2789
عنوان

خانم های شاغل بیاین لطفا

212 بازدید | 25 پست

از حقوقتون خرج خونه هم میکنید؟ 

شوهرتون تو کار خونه بهتون کمک میکنه؟ 

اگه یه وقت نخواین برین سر کار شوهر تون چه واکنشی نشون میده ؟

دوست دارم تا مجردم برم سر کار 

ولی وقتی ازدواج کردم نه 

چون به نظرم خیلی به زن ظلم میشه که هم کار خونه بکنی هم بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درامد جفتمون توی زندگی مشترک خرج میشه

مدیریت حقوقم با منه

اشتغال هم با خودمه

کارهای خونه هم چه شاغل باشم چه نه بر اساس مهارتمون انجام میدیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

از حقوقم خرج میکنم، قسط میدم. خرج سفر میدم. هرچی تو زندگی داریم نصف نصفه به نام دو تامونه. کارهای خونه هم فقط آشپزی با خودمه، بقیه اش تقریبا با همسرمه. تا حالا به سرکار نرفتن فکر نکردم، چون آدم خونه موندن نیستم. 

نه اصلا خرج خونه نمیکنم یعنی شوهرم از همون روز اول ک قرار شد برم سرکار گفت حق نداری از حقوقت خرج خونه کنی حتی خرج لباس و... این چیزا کنی فقط پولتو بده طلا

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

منم مجردی شاغل بودم و بعد ازدواج خانه دار شدم به خاطر همون دلایلی که گفتید البته شوهرم مخالف کار کردنه یه وقتایی به سرم میزنه دوباره برم سرکار ولی بعدش دوباره پشیمون میشم چون واقعا نمیکشم هم کار خونه رو بکنم هم کار بیرون

چرا عزیزم ؟

اتفاقا اشتغال به زن استقلال ‌قدرت میده . ولی باید برنامه ریزی کنی . من هم از پسر و همسرم کار میکشم هم هفتگی کمکی دارم 

حقوقم هم بابت چیزهایی خرج میشه که هم پس اندازه هم به رفاه خانواده کمک میکنه مثلا قسط خونه میدم و نصف خونه بنامم میشه یا قسط ماشین میدم ولی به نام خودمه 

وقتی پشتوانه مالی داشته باشی مجبور به تحمل هیچی نیستی و توی زندگی حق انتخاب بیشتری داری لازم نیست طبق سلیقه همسرت بخوای پیش بری 

از حقوقم خرج میکنم، قسط میدم. خرج سفر میدم. هرچی تو زندگی داریم نصف نصفه به نام دو تامونه. کارهای خو ...

عع مث من ،😂

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻