2777
2789

من همیشه به اینده فکر میکنم ولی کلا نمیدونم چرا هی افکار منفی میاد تو ذهنم اینکه اگه بچه اینده م مشکل جسمی یا ذهنی داشته باشه🥲نکنه خدا منو اینجوری امتحان کنه

و خب من هر وقت ی بچه اینطوری میبینم با خودم میگم چرا مادرش سقط ش نکرده؟به خدا که اون بچه م راضی نیست اینطوری باشه:)

میگن از هرچی بترسی سرت میاد ولی نمیدونم جرا نمیتونم از ذهنم این افکار منفی رو دور کنم

عهد بوق نیست 

کلی روش برای تشخیص سالم یا ناسالم بودن بچه هست 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهد بوق نیست کلی روش برای تشخیص سالم یا ناسالم بودن بچه هست

بله ولی الان خیلی بچه های معلول هستن که نشان داون دارن....خب چرا به دنیا اومدن؟ حتما مادر دلش نیومده ک سقطش کنه دیگه

بله ولی الان خیلی بچه های معلول هستن که نشان داون دارن....خب چرا به دنیا اومدن؟ حتما مادر دلش نیومده ...

رفع اجاق کوری .خودخواهی 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بله ولی الان خیلی بچه های معلول هستن که نشان داون دارن....خب چرا به دنیا اومدن؟ حتما مادر دلش نیومده ...

داون مشخص نمیشه که.کلا یکی بدونه بوش معلول و بدنی‌اش بیاری مادری نکرده برا اون بچه.

من تو بارداری همین حسو داشتم چون با شوهرم پسر عمو دختر عمو بودیم به خدا گفتم ازت بچه سالم میخوام از هر نظر زشت زیبا پسر دختر فرق نداره بعد باردار شدم هر بار تو نماز میگفتم خدا اگه مریض نمیخوام سالمش میخوام ببین از دل مادر نمیاد بچه شو بکشه خیلی شدید آسیب روحی بهش وارد میشه و تا آخر عمرش مثل آتیش میسوزونه ۱۲ هفته میفرستن غربالگری اگه مریض باشه که میگن بنداز نباشه هم ن باز قطعی نمیگن ولی بالای ۳ ماه گناه اندهتنش

داون مشخص نمیشه که.کلا یکی بدونه بوش معلول و بدنی‌اش بیاری مادری نکرده برا اون بچه.

چرا نشان دوان تو ازمایش کلی مشخص نمیشه ولی ی ازمایش مخصوص خودش داره جداگانه گرفته میشه ازمایشش

چرا نشان دوان تو ازمایش کلی مشخص نمیشه ولی ی ازمایش مخصوص خودش داره جداگانه گرفته میشه ازمایشش

نمی‌دونم اوتیسم کدوم اونا مشخص نمیشن.تما بقیه ویزا معلوم و احتمال اینکه مشخص نباشه خیلییییی کم.منم فکر میکنم میترسم.نکنه مشکل داشته باشه نکنه آدم باردار سه و بچه سقط شده.کلا ترسناک.

ادبیاتت خیلی تندو زننده سشاید ی مادری اینجا باشه دلش بشکنه......

اع؟!

از خودت یاد گرفتم که گفتی سقط کنن 😏

تا یاد بگیری چجوری حرف بزنی بعد تاپیک بزنی 

ادبیاتت خیلی تندو زننده سشاید ی مادری اینجا باشه دلش بشکنه......

واقعا همین.خودخواهی نیست پس چیه؟؟؟هم خودشو عاصی می‌کنه هم اونو.اگه مادرش نباشه می قرار مواظبش باشع؟؟؟