میشه کمک کنید اگه بخواین مهاجرت تحصیلی کنیم به المان زبانشون رو بریم همونجا یاد بگیریم عیب نداره و یه مدت با زبان انگلیسی تحصیل کنیم مشکلی نیست؟زیاد گرون درنمیاد با انگلیسی؟
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
آخه وقتی زبان یک کشوری رو نمیدونی ممکنه خیلی به مشکل بر بخوری
میدونم ولی میگم فعلا تا یادش بگیریم خیلی به مشکل میخوره طرف نه؟
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
فکر کنم باید تا یه سطحی بلد باشین تا تاییدیه بدن اجازه ورود داشته باشین بقیه رو اونجا بخونین فرانسه که اینطور هست طبق گفته ی یکی از آشناهامون
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
ب مشکل برمیخوری دختر همو من میخاد بره ایتالیا ولی ی ساله داره زبان ایتالیایی میخونه اول زبانتو تقویت ...
انگار باید شروع کنم
فکر کنم باید تا یه سطحی بلد باشین تا تاییدیه بدن اجازه ورود داشته باشین بقیه رو اونجا بخونین فرانسه ...
میگن نمیدونم تا بی یک داشته باشین دیگه بقیه رو نمیدونم ولی همونم سخته
میگن نمیدونم تا بی یک داشته باشین دیگه بقیه رو نمیدونم ولی همونم سخته
بله تا سطح مبتدی باید بلد باشی بعدش اجازه میدن اونجا ادامه بدی، دیگه شما اونو سخت بدونی چجوری میخوای اونجا سر کنی مخصوصا که زبان رسمی و محاوره ای با هم فرق میکنه باید مسلط باشی تا حدی
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بله تا سطح مبتدی باید بلد باشی بعدش اجازه میدن اونجا ادامه بدی، دیگه شما اونو سخت بدونی چجوری میخوای ...
مرسی گلم بعد یه سوال دیگه هم که هست میشه شش ماه قبل از مهاجرت کلاسهای زبان برای مهاجرت هست تو شش ماه برگزار میشن عیب ندارن از همون موقع شروع کنم؟یا یه چیزایی از قبل بلد باشم خوبه؟
مرسی گلم بعد یه سوال دیگه هم که هست میشه شش ماه قبل از مهاجرت کلاسهای زبان برای مهاجرت هست تو شش ماه ...
دوست من همینجوری چند ماهه رفت یاد گرفت رفت قبول شد الانم رفته