2777
2789
عنوان

تاپیک همونکه رفت با مرد تاهل

134 بازدید | 9 پست

چقد زنای خ...ب زیاد شدن یا خدا نظر شما چیه ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه مشکل و از زن میبینن در حالی ک مرد شعوره رابطه و وفاداری و نداره

مشکل از دوتاشه ولی زنی که این کارو میکنه خیلی زندگیا رو خراب میکنه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

وفاداری مسولیت همیشگی ادماس..:)))در هرررر شرایطی

دقیقا 

مرد وفادار باشه مهم زن نیس چون اون بالاخره راه خیانت و پیدا میکنه بابای من همینه

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
والا چی بگم‌ عزیزم. مقدار زیادیش هم به خاطر وضعیت داغون اقتصادی هست. توجیه نمیکنم ولی درصد زیادی از ...

آخه اینهمه پسر مجرد خرجشونو هم میدن فقط برن زندگی یه زن دیگه رو خراب کنن ؟این چیزا از ذات بد آدماس 

اگه مرد متاهل و زن متاهل جایگاه و متعهد بودن رو فهمیده باشن

اینقدر مشکلات پیش نمیاد

متاسفانه تو بعضی از  زندگی های  مشترک 

چه خانم چه آقا تا به مشکل میخورن، میرن سراغ فرد جدید که مثلا خودشون رو آروم کنن

ولی با این کار چند تا زندگی نابود میشه و زن وبچه خودشون اولین نفر هستن که بزرگترین ضربه رو خوردن و هیچ وقت این خیانت ها فراموش نمیشه متاسفانه 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.