naznaziy مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1890 عنوان قد کودک 15 ماهه 336 بازدید | 9 پست سلام خانم ها پسر من ۱۵ ماهشه حس میکنم قدش کوچیکه ولی بهداشت ک میبرم میگ نرمال خوبه دوستم ۱۲ ماهگی پسرشو برده بود بهداشت میگف قدش ۸۰ ولی پسرم الان ک ۱۵ ماهشه قدش۷۸ گف نرمال خوبه فک کنم اشتباه محاسبه کرده کلا دلشوره دارم 1403/04/31 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14829 قد شما و همسرتون چقدره؟؟؟بچتو ب هیچ بچه ای مقایسه نکن من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31693 78کمه بنظرممتخصص اطفال ببرمنم یکسالگی پسرم بردم بیشتر از این بود کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5182 قد زمان تولدش چند بود؟قد خودت و همسرت کوتاه اس؟بنظرم ببرش دکتر بهش دارو بدهقدش کوتاه نیس خیلی ،مثلا بزرگ شد بین ۱۷۰ تا ۱۷۵ اینطورا بشه البته بازم بستگی ب فاکتورای دیگه تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
یکیهسدمدیگه عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 136 وا چه ربطی به قد بچه دوستتون دارهاگه نگرانی ببر متخصص اطفال ولی مقایسه کودک با دیگران اشتباهه
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31693 وا چه ربطی به قد بچه دوستتون دارهاگه نگرانی ببر متخصص اطفال ولی مقایسه کودک با دیگران اشتباهه یه حد نرمال داره دیگه طبق اون بخاد حساب کنه کمه کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
naznaziy مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1890 قد زمان تولدش چند بود؟قد خودت و همسرت کوتاه اس؟بنظرم ببرش دکتر بهش دارو بدهقدش کوتاه نیس خیلی ،مثلا ... ۵۰بود قدش
یکیهسدمدیگه عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 136 یه حد نرمال داره دیگه طبق اون بخاد حساب کنه کمه به خیلی چیزا بستگی داره که متخصص باید تشخیص بدهخود من شبکه بهداشت گفتن کمبود وزن دارم😂😂رفتمم متخصص گفت خانوم ریز نقشه مشکلی نیست
یکیهسدمدیگه عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 136 به خیلی چیزا بستگی داره که متخصص باید تشخیص بدهخود من شبکه بهداشت گفتن کمبود وزن دارم😂😂رفتمم متخصص ... *نوزادیم
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5182 ۵۰بود قدش اگه خودتون قدتون کوتاس طبیعی عه قدشولی الان پیشرفت کرده همچی ببرش دکتر حتماقدش اونقدر کوتاه نیس ک نگران بخوای بشی اما باید بیشتر بهش برسی ببریش دکتر تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)