2777
2789
عنوان

مهاجرت 🛩✈🛫🛬🛶🕝🌗

241 بازدید | 21 پست

خوشحال میشم جواب بدید و هر کسی به اندازه‌ای که می‌دونه راهنماییم کنه بچه ها من ب زبان ترکی علاقه دارم☺ و دارم یاد میگیرم و زبان انگلیسیم اصلا خوب نیس . طبیعت ترکیه رو دوس دارم میتونم تو کمترین زمان ترکی یاد بگیرم😍 اما انگلیسی اصلا نه زیاد میدونم انگلیسی پر کاربرد تره . با این وجود مهاجرت ب ترکیه بهتره برام یا کشورهای دیگ اینم بگم فعلا دیپلم دارم . هیچ حرفه ی بلد نیستم اما ب طراحی لباس علاقه دارم💃 و فعلا هزار تومنم ندارم با کمترین پول کدوم کشور برم ترکیه خوبه؟ 🤷‍♀️

سلام

پیشنهادم اینه

به هیچ وجه به ترکیه مهاجرت نکن

تورم

مثل ایرانه

ترکیه گذر گاهه برای رفتن به اروپا

ضمنا شما فک کن الان ترکیه یا امریکایی

حرفه ای بلد تا بتونی کسب در امد کنی؟

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامپیشنهادم اینهبه هیچ وجه به ترکیه مهاجرت نکنتورممثل ایرانهترکیه گذر گاهه برای رفتن به اروپاضمنا ش ...

حرفه یاد میگیرم آخه زبانم بده و علاقه ندارم هزینه رفتن ب اروپام ندارم

ترکیه اقتصادش جالب نیست زیاد

کلا ریسکه

چرا به کویت و دبی و...فکر نمیکنی 

درآمدشون فوق العاده عالیه

میتونی بری اونجا تو هتل و...استخدام بشی

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
حرفه یاد میگیرم آخه زبانم بده و علاقه ندارم هزینه رفتن ب اروپام ندارم

من ترکیه کار کردم

۷-۸اونجا زندگی کردم

حرفه یاد بگیر برو نهایت درصدی کار کن

اگ بدون حرفه بری

باید بشی گارسون ـ ظرفشور و...

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
باید عربی یاد بگیرم؟ شرایط استخدام تو هتل و غیره چیه

دبی خودش سرمایه دار ایرانی داره

خیلی از ایرانی ها رفتن اونجا هتل و دیسکو و...زدن

فقط خیلی باید مراقب خودت باشی 

نه تنها دبی

هر کشوری که میخوای مهاجرت کنی

اینقدر زرنگ و جنم دار هستی که بتونی تنهایی گلیمتو از آب بکشی؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
خب چجوری باید درخواست کار بدم اونجا

پیشنهاد من اینه که تنها نرو 

یکی رو داشته باش همراهت که حداقل یکی دو سال بتونه بمونه

و واسه کاریابی هم از شرکت های مهاجرتی معتبر  مشاوره بگیر

در کل اگه یکی فامیل یا آشنا داشته باشه خیلی خیلی بهتره براش

تو کشورای خارج هیچ دوست یا آشنایی نداری