خوشحال میشم جواب بدید و هر کسی به اندازهای که میدونه راهنماییم کنه بچه ها من ب زبان ترکی علاقه دارم☺ و دارم یاد میگیرم و زبان انگلیسیم اصلا خوب نیس . طبیعت ترکیه رو دوس دارم میتونم تو کمترین زمان ترکی یاد بگیرم😍 اما انگلیسی اصلا نه زیاد میدونم انگلیسی پر کاربرد تره . با این وجود مهاجرت ب ترکیه بهتره برام یا کشورهای دیگ اینم بگم فعلا دیپلم دارم . هیچ حرفه ی بلد نیستم اما ب طراحی لباس علاقه دارم💃 و فعلا هزار تومنم ندارم با کمترین پول کدوم کشور برم ترکیه خوبه؟ 🤷♀️
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ااونو که آره یه جورایی حلش میکنم ط میخوام ببینم کدوم کشور بهتره مشکل زبانه من میخوام زبانشو الان ...
ببین دغدغه زبان نداشته باش
اونجا که باشی
تو عرض یکی دو ماه تاحدی یاد میگیری که گلیمتو از آب دربیاری
یه دیکشنری آنلاین هم تو گوشیت باشه برا مواقع خاص و ضروری
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ترکیه اقتصادش جالب نیست زیادکلا ریسکهچرا به کویت و دبی و...فکر نمیکنی درآمدشون فوق العاده عالیهمیتون ...
کی میگه کویت و دبی درامدشون خوبه؟ اولا دبی به ایرانیا ویزای کار نمیده دوما حقوق هاشون به مهاجرهای اسیایی و افریقایی انقدر کمه که شغل های جنرال فقط برای هندیا و فیلیپینیا و افریقاییا خوبه که با این درامدهای پایین زندگی میکنن و توقع زیادی از رفاه و زندگی ندارن