2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانم پیدا کنین خب به آقا اعتماد دارین؟

کجا باید پیدا کنم؟مدرسه لعنتی هر چی گفتیم سرویس خانم باشه رفتن آقا گذاشتن گفتن نداریم مسئولیت پذیرم نیست خدا نگذره ازشون انقدر استرس دارم میکشم میگن میخواین مدرسرو عوض کنید همین و تمام

بی احترامی ممنوع.

خانم پیدا کنید خیلی بهترهتو این زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد

کجا باید پیدا کنم؟مدرسه لعنتی هر چی گفتیم سرویس خانم باشه رفتن آقا گذاشتن گفتن نداریم مسئولیت پذیرم نیست خدا نگذره ازشون انقدر استرس دارم میکشم میگن میخواین مدرسرو عوض کنید همین و تمام

بی احترامی ممنوع.

من حتی برا پسرم هم سرویس خانم گرفتم سالای قبل اصلا اعتماد ندارم به مردا

منم ولی چیکار باید کنم حالم بده

بی احترامی ممنوع.

من حتی برا پسرم هم سرویس خانم گرفتم سالای قبل

اصلا اعتماد ندارم به مردا

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
سرویس پسرم خانومه برام مهم بود که خانوم باشه

خانمو کجا باید پیدا کنم؟مدرسه لعنتی هر چی گفتیم سرویس خانم باشه رفتن آقا گذاشتن گفتن نداریم مسئولیت پذیرم نیست خدا نگذره ازشون انقدر استرس دارم میکشم میگن میخواین مدرسرو عوض کنید همین و تمام

بی احترامی ممنوع.

منم ولی چیکار باید کنم حالم بدهکجا باید پیدا کنم؟مدرسه لعنتی هر چی گفتیم سرویس خانم باشه رفتن آقا گذ ...

کجا میشینی؟

گروه اجتماعی شهرتون رو نداری؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
خانمو کجا باید پیدا کنم؟مدرسه لعنتی هر چی گفتیم سرویس خانم باشه رفتن آقا گذاشتن گفتن نداریم مسئولیت ...

نمیدونم باید پرس و جو کنی تو محلتون

یه دخترخانومی بود بچه های مجتمع رو میبرد میورد پسرم که به سن مدرسه رسید باهاش صحبت کردم الان ۶ ساله راننده سرویس پسرمه

🤍🌱