2821
2789
عنوان

خواهرام

311 بازدید | 47 پست

امروز به دو تا خواهرام گفتم یکم مراعات کنید به مامان و بابا هم استراحت بدین نیاز دارن تنها باشن همش با بچه‌هاتون اینجایین بدشون اومد

آخه کلا با بچه‌هاشون اونجان مامانم شده آشپزشون دستورم میدن بهش خیلیم خسته شده طفلکی اما اون دوتا عین خیالشون نیست

به نظرتون کار بدی کردم دخالت کردم؟ توهین نکنیدا درست جواب بدین

ضمنا من دو هفته یکبار یک شب گاهی اوقات می‌مونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا کار خوبی  کردی 

کمک  نمیکنن‌ به مامانت ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
جوش نزن حالا، اتفاقا بدجنس اونان که به فکر آسایش پدر و مادرای بدبخت نیستن ملاحظه نمی‌کنن فقط به فکر ...

چون تو زندگی و بچه نداری حسودی میکنی 

وگرنه اونجا خونه تو نیست تو اصلا حق نظر نداری

هر بژی کورد
اصلا تازه میگن ناهار بکش غذای بچه رو بده غذا گرم کن صبحانه آماده کن انگار مامانم کلفته گناه نکرده که

چرا مادرت چیزی نمیگه؟   مظلوم و آرومه  چون بعضی ها اینجورین   اگر بله اتفاقا خوب کاری کردی      کسی هم گفت نباید بگی دلیلش اینه که خودشم مثل خواهرت هست   

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز