2777
2789
عنوان

خواهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 47 پست
جوش نزن حالا، اتفاقا بدجنس اونان که به فکر آسایش پدر و مادرای بدبخت نیستن ملاحظه نمی‌کنن فقط به فکر ...

🤣  دیدی گفتم  عین خواهرتن  هر کی میگه نباید بگی  

اتفاقا کار درست اینه که بگی   بعضی دوست دارن تا جایی که میشه سواری مفت بگیرن  حالا از هرکی

چون تو زندگی و بچه نداری حسودی میکنی وگرنه اونجا خونه تو نیست تو اصلا حق نظر نداری

چه زود قضاوت می کنی! همیشه همین مدلیی؟ هم زندگی دارم هم بچه برای چی باید حسودی کنم چقدر ذهنت کوتهه چند سالته؟

لابد الانم میای چهار تا فحش درشت میدی خودتو خالی می کنی و میری..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون تو زندگی و بچه نداری حسودی میکنی وگرنه اونجا خونه تو نیست تو اصلا حق نظر نداری

حسودی نیست خونه ایشون نیست ولی پدر و مادر ایشون ک هستن چه اشکالی داره اگه خواهر یا برادر ی کار اشتباهی میکنن آدم تذکر بده بهشون... من خودم ازدواج کردم ولی واقعا همیشه سعی میکنم بار اضافه ای نباشم برای مادرم اونا بالاخره سنی ازشون گذشته توانایی جوانی رو ندارن باید ملاحظه کرد

چرا مادرت چیزی نمیگه؟ مظلوم و آرومه چون بعضی ها اینجورین اگر بله اتفاقا خوب کاری کردی کسی ...

دقیقا به شدت مظلوم و آرومه خسته میشه یواشکی میگه چی بگم بهشون حرف بزنم دیونه بازی درمیارن مجبورم تحمل کنم

حسودی نیست خونه ایشون نیست ولی پدر و مادر ایشون ک هستن چه اشکالی داره اگه خواهر یا برادر ی کار اشتبا ...

یعنی خونه ی مادره بقیه خواهر برادرا نیست ؟؟؟

امثال اینا میخان نخود هر آش باشن 

هیشکی نیاد هیشکی نره 

مبادا از حسادت بترکن

هر بژی کورد
عزیزم حرفت کاملا درسته، مخصوصا توی این گرونی ها اما باید با مادرت صحبت میکردی که اون بهشون بگه وگرنه ...

اتفاقا هم پدرم هم مادرم ناراحتن می ترسن ازشون حرف بزنن بابام پشت تلفن دیروز گفت خسته شدم دیگه منم حقوقم کمه نمی رسونم همش میخوان بکنن ازم 

یعنی خونه ی مادره بقیه خواهر برادرا نیست ؟؟؟امثال اینا میخان نخود هر آش باشن هیشکی نیاد هیشکی نره مب ...

چقدر عصبانی هستی..‌ چرا مادر بقیه هم هست ولی بقیه اگه از ی حدی بیشتر انتظار داشته باشن باید بهشون تذکر داد باید رعایت سن و سالشون رو کرد... این دخالت نیست یادآوری و تذکر خواهرانه یا برادرانه اس سر جنگ ک باهم نداریم

یعنی خونه ی مادره بقیه خواهر برادرا نیست ؟؟؟امثال اینا میخان نخود هر آش باشن هیشکی نیاد هیشکی نره مب ...

خیلی دکتر لازمی    خیییلی   شاید هم نیاز به بستری تو بخش اعصاب و روان 

چقدر عصبانی هستی..‌ چرا مادر بقیه هم هست ولی بقیه اگه از ی حدی بیشتر انتظار داشته باشن باید بهشون تذ ...

چون خواهرمن دقیقا همینجوره 

از حسادت اینکه بقیه خواهربرادرا زندگی دارن 

همش به مامانم میگه چرا این خواهر میاد چرا بچشون میاد چرا اون داداش میاد 

با اینکه خودشم خیلی کم کار میکنه 

ولی پررو و وقیحه 

توخونه مامان تلپ شده 

زبونشم سه متره 

ماهم درنهایت کارخودمونو میکنیم

هر بژی کورد

باشه حالا حرص نخور شیرت خشک میشه شما برو خونه بابات تا ابدالدهر بمون منم حسود خواهرتم حسود خوبه؟ راضی شدی؟ خیالت راحت شد حالا برو بچه جون برو به سلامت