2777
2789
عنوان

خواهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 47 پست
چون خواهرمن دقیقا همینجوره از حسادت اینکه بقیه خواهربرادرا زندگی دارن همش به مامانم میگه چرا این خوا ...

عزیزم خودتو ک بذاری جای خواهرت میبینی بیراه نمیگه بالاخره اونم داره اونجا زندگی میکنه اون خونه درسته خونه پدری شماس ولی حریم خصوصی خواهرتون هم هست کاش ی کم بیشتر درکش کنید...

منم خواهر مجرد دارم تو خونه پدرم دارم ی دفعه اوایل ازدواجم سر زده رفتم خونه بابام خواهرم گفت قبل اومدن زنگ بزن شاید من تو موقعیت خوبی نیستم یهو با شوهرت میای... خدا شاهده اصلا از حرفش ناراحت نشدم و حق دادم بهش از اون موقع هم امکان نداره بدون خبر قبلی برم خونه پدرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون خواهرمن دقیقا همینجوره از حسادت اینکه بقیه خواهربرادرا زندگی دارن همش به مامانم میگه چرا این خوا ...

خانم محترم شما به همه بدبینی به خواهرت به همسرت تاپیکاتونو دیدم شما حتی  لقب حسادت به شوهر خودتونم میدین در واقع به هر کسی که مطابق میل شما رفتار کنه راحت وصله می‌چسبونید و به راحتی توهین می‌کنید و این کار قشنگی نیست براتون مثل اسم پروفایلتون از خداوند آرامش می‌طلبم 🌹

عزیزم خودتو ک بذاری جای خواهرت میبینی بیراه نمیگه بالاخره اونم داره اونجا زندگی میکنه اون خونه درسته ...

باشوهرت بری اره درسته 

ولی نه اینکه تنها هم میری تازه اونجا کلی کمک کیکنی بازم زبونش دراز باشه 

بعدشم خواهر تو دختر خونس 

نه اینکه خواهرم خودش بچه داره

هر بژی کورد
عزیزم خودتو ک بذاری جای خواهرت میبینی بیراه نمیگه بالاخره اونم داره اونجا زندگی میکنه اون خونه درسته ...

دقیقا همین طوره خودمون هم پدر و مادر هستیم من خودمو جاشون میزارم و گاهی پای درد و دل های مختصر پدر و مادرم میشینم دلم براشون می‌سوزه وگرنه برای چی باید حسادت کنم 

باشوهرت بری اره درسته ولی نه اینکه تنها هم میری تازه اونجا کلی کمک کیکنی بازم زبونش دراز باشه بعدشم ...

ببینید شما شرایطتون با شرایط ما کاملا متفاوته 

هیچ وقت زود قضاوت نکنید یا اگر جایی مبهمه سوال کنید که تهمت هم نزده باشید 

درستت میکن عجله نکن

برام‌ مهم نیست مثل شما پیگیر نیستم 

نی نی سایتم از بینم بره هیییییچ اهمیتی نداره شما فقط به خودت مسلط باش و آروم باش چرا الکی بی احترامی می کنید با توهین و بی احترامی به جایی نمی رسید