2777
2789
عنوان

به نظرتون این دختر حسوده

256 بازدید | 19 پست

من چهره ی دلنشین و قشنگی دارم . اینو خودم نمیگم ک بخوام خودشیفتگی کنم چیزیه ک دیگران هم بهم میگن. و چند وقتیه دارم روی خودم و شخصیتم کار میکنم و رشد میکنم . 

امروز توی ایینه نشسته بودم لباسای قشنگمو پوشیده بودم و آرایش کردم که دختر داییم اومد رد شد اولش هی شوخی می‌کرد بعد با همون شوخی گفت وااای حالا انگار کیی واقعا فکر میکنی خوشگلی چقدر خودتو بزرگ میبینی اعتماد به نفس داری خط چشمت اصلا خوب نیست و بهت نمیاد. و همه ی اینا رو توی قالب شوخی. گفت و واقعا حدس بدی بهم داد.

به نظرتون چیکار کنم.

بی محلی؟ یا اینکه نادیده بگیرم و یا قطع رابطه کنم

پیرینسس🎀🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم حسود چقدر زیاد شدنننن

ما اونروزی رفته بودیم هیئت من کفشم یخورده پاشنه داشت تا به شلوارم بیاد چون دمپا بود

دختر خالم ازم بزرگتره ولی قدش کوتاه تره برگشت بهم گفت تو که کوتوله ای حداقل کفش پاشنه بلند نپوش من کوچیک معلوم شم کنارت😐

چه تفاهمی دختر دایی حسود منم همینه

واقعا؟

اخه خودشم قشنگه و از آدمای حسود بدش میاد و اینا. و اینجوریه که اگه کسی قشنگ باشه بهش میگه نمیدونم

پیرینسس🎀🤍

بابابه دل نگیر،شایدشوخی میکنه من مامانم وقتی قریون صدقه ام میره دخترعمم ومامانش میگن این که زشته چرانازش میکنی،درسته زشت نیستم ولی اونم شوخی میکنه ناراحت نمیشم شماهم ناراحت نشو

•هرچه میپوشی پرازمردانگی،هستی ولی سرمه ایی پوشیدنت ایمان من رامی برد...!𝟙𝟜𝟘𝟜/𝟠/𝟙𝟠🙂🫀•

خب ما که واقعا رفتار شما رو ندیدیم شاید واقعا فخر فروشی کردی بهش . اونم به حالت خنده و شوخی گفته شای ...

نه اصلا کاری با اون نداشتم و تاحالا جلوی چیزی نگفتم اینا چیزایی بوده ک از دور دیده مثلا وقتی لبخند میزنم میگه وااای چقدر خودتو دوست داری من اصلا آدما حسابت نمیکنم ولی میزاره رو شوخی

پیرینسس🎀🤍