بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 عنوان میخام دیگه با شوهرم اتمام حجت کنم🙂 307 بازدید | 23 پست منتظرم بیاد خونه هر واکنشی داشته باشه خودمو حاضر کردم خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️ 1403/04/30 | 18:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrnaz675 عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 10546 اتمام حجته حجت من نمیحجتم حجت این ور بحجتم یار گله داره اون ور بحجتم یار گله داره ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 راجب چی اینکه 5 ساله خودشو خانواده ش نمیذارن تو خونه خودم زندگی کنم هفته اخیر هم خونش پر مهمون بود و من انقدر سرپا بودم که الان افتادم به کمر درد خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 واکنش در برابر چی میخوام بهش بگم یا میذاری بشینم خونه خودم یا خودت زنگ بزن خانوادم بگو باهم نمیسازیم خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 سر چی گفتم آبجی خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
کتابخون۱۲۳۴۵ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7791 اینکه 5 ساله خودشو خانواده ش نمیذارن تو خونه خودم زندگی کنم هفته اخیر هم خونش پر مهمون بود و من انقد ... به نظرمن فقط رابطه تو با شوهرت خوب نگه دار.. و خانواده ش هر کاری کردن نه بهش بگو و نه به هیچ جات باشه.) وقتی هی گله کنی فقط اوقاتتون تلخ میشه
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 به نظرمن فقط رابطه تو با شوهرت خوب نگه دار.. و خانواده ش هر کاری کردن نه بهش بگو و نه به هیچ جات باش ... چطور خوب نگه دارم عاخه بخدا دیگه گیج شدم نمیدونم چی درسته چی غلطه خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 به نظرمن فقط رابطه تو با شوهرت خوب نگه دار.. و خانواده ش هر کاری کردن نه بهش بگو و نه به هیچ جات باش ... فقط اینو میدونم دیگه نمیتونم اینجوری ادامه بدم انقدر 2 طبقه خونه رو تنها تمیز کردم وسواس فکری گرفتم حتی مهمونایی که میان خونش با چشم ترحم بهم نگاه میکنن ، حالم از این حس بهم میخوره خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
maria1376 عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 1300 شرایط سختیه واقعا اگه انقد به خونه ننه باباشون علاقه دارن چرا زن میگیرن
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 شرایط سختیه واقعا اگه انقد به خونه ننه باباشون علاقه دارن چرا زن میگیرن خودشم نمیخاد این شرایطو انگار خودشم مجبور کردهجوری میگه پس مادرمو چیکار کنم انگار من میخوام برم خارج کشور خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 شرایط سختیه واقعا اگه انقد به خونه ننه باباشون علاقه دارن چرا زن میگیرن بنظرتون چیکار کنم خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3815 اتمام حجته حجت من نمیحجتم حجت این ور بحجتم یار گله داره اون ور بحجتم یار گله داره من میخوام بحجتم بقول شما خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️