2777
2789
عنوان

میخام دیگه با شوهرم اتمام حجت کنم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 23 پست
پدرشون در قید حیات نیس ؟ خواهر برادر دیگ ای نداره؟

نه پدرشون چند ماه پیش فوت شدن 

یه برادر شوهر دارم فقط اونم تو همین کوچه میشینه اما خانمش اینجا نهایتش هفته ای یه بار بیاد اونم مثل مهمون میشینه میره

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پدرشون چند ماه پیش فوت شدن یه برادر شوهر دارم فقط اونم تو همین کوچه میشینه اما خانمش اینجا نهایتش ...

اتمام حجت کن. خودت بهتر از هر کسی شرایطت رو میدونی. اگه نمیتونی اینجوری ادامه بدی. به شوهرت بگو

اتمام حجت کن. خودت بهتر از هر کسی شرایطت رو میدونی. اگه نمیتونی اینجوری ادامه بدی. به شوهرت بگو

بهش گفتم میگه من نمیتونم مادرمو بندازم تو جوب 😐

گفتم یه لقمه غذا میذارم همینجا اونم میاد میخوره دیگه انگار من میگم اصلا نمیخوام ببینمش 

به خدا آبجی دارو اینا گرفتم از طب سنتی خیر سرم شاید بچه دار شیم اصلا وقت نمیکنم بخورم 

بهش گفتم میگه من نمیتونم مادرمو بندازم تو جوب 😐گفتم یه لقمه غذا میذارم همینجا اونم میاد میخوره دیگه ...

همیشه خودت رو اولویت بزار. حتی در برابر وجدان خودت همیشه پاسخ گو باش. مثلا ببین از نظر خودت اگه چقدر در خدمت مادرشوهر باشی ( مثلا روزی ۲ ساعت) و بعد دیگه به زندگی خودت برسی راحتی و نه عذاب وجدان داری که در حق مادرش ظلم کردی و در حق خودت هم ظلم نکردی. بعد همون فرمون برو جلو... حرف هیچ کس برات مهم نباشه

هر وقت هم کسی چیزی گفت تو با خودت باید در صلح باشی. اگه به نظر خودت داری حق رو رعایت میکنی. و وجدانت آسودگی دیگه لازم نیست جواب کسی رو بدی

همیشه خودت رو اولویت بزار. حتی در برابر وجدان خودت همیشه پاسخ گو باش. مثلا ببین از نظر خودت اگه چقدر ...

دقیقا من با خودم میگم اگه موفق شدم مستقل شم و بشینم خونه خودم بازم اینجوری نیستم که اصلا پامو بالا نذارم کمکش میکنم اما به اندازه 

الان جوری شدیم که زندگی خودمونو زیر پا گذاشتیم اولویت ما زندگی دیگرونه 

آبجی خیلی توی این سالا تلاش کردم اما بی فایده بود ، ولی الان دیگه واقعا شرایط فرق میکنه هنوز یه هفته از تولد ۲۱ سالگیم نگذشته که کمر درد شدید ولم نمیکنه و من با خودم فکر میکنم دیگه چی عزیز تر از سلامتیم ؟

مادرشوهرم چند روزه خونه نیست منم به شوهرم گفتم برگشت باهاش حرف بزن بگو خانومم پایین میخواد غذا بذاره دیگه 

اگه گفت که هیچ ، ولی اگه نگفت خودم میگم 

دقیقا من با خودم میگم اگه موفق شدم مستقل شم و بشینم خونه خودم بازم اینجوری نیستم که اصلا پامو بالا ن ...

دقیقا. کاری که از نظر خودت درسته.  نه به اون ظلم بشه و نه به خودت ظلم کنی 

یه تصمیم بگیر. و دیگه بقیه هرچی بگن و بخوان عذاب وجدان بهت بدن قبول نکن. همیشه در برابر وجدان خودت سرت بلند باشه. کافیه لازم نیست بقیه رو راضی نگه داری. چون هیچ وقت راضی نمیشن

دقیقا. کاری که از نظر خودت درسته. نه به اون ظلم بشه و نه به خودت ظلم کنی یه تصمیم بگیر. و دیگه بقیه ...

درسته حرف منم همینه خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتین💜