2777
2789
عنوان

خرجی زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 109 پست
صد درصد مجردی بهتره با این شوهرا. صدر ادمو نمیدونن. والا اونقد خرج خونه کردم قبلا

والا من هرکیو میبینم میگه کارت شوهرامون دست ماس، درحالی که کم مونده کارت من دست شوهرم باشه هههه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد درصد مجردی بهتره با این شوهرا. صدر ادمو نمیدونن. والا اونقد خرج خونه کردم قبلا

با بچه کوچک نمیخواد بری سرکار فرسوده میشه بدنت هی ازش برای چیزای مختلف پول بخواه هر چی گفت ندارم تو خسته نشو بالاخره بعضیاشو میده بگو ۱تومن به بچه کوچیک بدی برنمیداره حالا که تو وظیفتو انجام نمیدی منم وظایفمو انجام نمیدم بچتم خودت نگه دار

والا من هرکیو میبینم میگه کارت شوهرامون دست ماس، درحالی که کم مونده کارت من دست شوهرم باشه هههه

با همچین شوهری اصلا صلاح نیست بری سر کار چون مجبورت میکنه پولتو توخونه خرج کنی هیچیم به خودت نمیده چه فایده داره 

با بچه کوچک نمیخواد بری سرکار فرسوده میشه بدنت هی ازش برای چیزای مختلف پول بخواه هر چی گفت ندارم تو ...

بخدا انقد سر این چیزا باهاش دعوا کردم حوصلم نمیکشه ، با بچه کوچیکم دیگه اعصاب واسه جر و بحث نمونده برام

خوشبحالت از اول اینجوری عادتش دادی؟ من ۴ ساله ازدواج کردم از پارسال داره پول میده تازه با دعوا خط و ...

مگه بچه س که عادتش بده ، طرف اگر انسان باشه میده

من ۱۵ ساله ازدواج کردم ، هیچوقت پول نداد بهم  تا آخر خودم دست گذاشتم رو زانوی خودمو بلند شدم

شاغل شدم ، خداروشکر به اندازه نیاز خودم درآمد دارم

والا من تازه زایمان کردم لباسام هیچ کدوم اندازم نیس، میگم بریم خرید میگه این همه لباس داری صب یکی دو ...

معلومه خسیسه اصلا خسته نشو ناراحتم نشو مثل خودش پررو باش ازش بکن اگه نداد بگو منم هیچ کاری نمیکنم تازه بلانسبت شما به خدمتکارم حقوق میدن شما خونه اون کار میکنی بچه نگه میداری وظیفشه بهت پول بده حالا یکیو بیاره خ نه رو تمیز کنه غذا درست کنه پرستاری بچه کنه میدونی ماهی چقدر باید بهش حقوق بده

معلومه خسیسه اصلا خسته نشو ناراحتم نشو مثل خودش پررو باش ازش بکن اگه نداد بگو منم هیچ کاری نمیکنم تا ...

اینارو بهش گفتم، میگه اگه قرار بود یکی دیگه بیاد کارامونو بکنه دیگه تورو میخاستم چیکار این همه ام خرجت کردم