2777
2789
عنوان

خرجی زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 109 پست

من خواهرم شوهرش 17یا18تومن میگیره در ماه2یا3تومن بهش میده بعضی وقتا5تومن 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

والا میترسم بگم بریزن سرم ولی با اینکه خودم ماهی ۱۴ تومن دارم و همش برای خودم باز وسط ماه تموم میشه همسرم اگه نباشه تا آخر ماه هیچی ندارم 😅

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا فکرشو بکن من فوق لیسانس پرستاریم بخاطر بچمون سرکار نمیرم، ولی شوهرم ماهی ۱۲۰۰ میده. تازشم بخاطر ...

شوهرت خیلی زرنکه..من اکه جای تو باشم هزار  تومن خرج خونه زندگی نمیکنم.خرج خودت کن فقط..واقعا زشته کارش

پس این همه خانم خونه دار چی، شوهراشون فرت و فرت پول خرج میکنه

من خودم شاغل بودم به خاطر بچه هام دیگه نرفتم ولی اصلا شوهرم حساب کتاب نداره رو خرج و مخارجم.پسرم یه کم بزرگ شه باز برمی گردم سرکارم نه واسه درامدش بیشتر واسه سرگرمی و مستقل بودن و وجهه اجتماعیش

حقوق همسر من هرسال درحال افزایش از بیست تومن بوده تا الان ۷۰

بگم مثلا ده میلیون بده زورش میاد

کم کم به هربهانه ای ازش ۲ یا ۳ یا ۱ میگیرم  درماه ۱۰ الی ۱۵ میشه.

وبه غیرازاینا...

و مثلا دندونام  خواستم درستش کنم باخودش میرفتم و هرسری خودش یک و دو میداد  

.

هرچی میخوایی از قبل برو ببین 

بگو فلان چیز ندارم وخیلی قدیمی شده بیابریم یجا پایین ترین قیمتودیدم ...بعدش ببر بگو نفس حساب‌کن

یا بهش پیامک بده 

وازقبل لیست تهیه کن 

روتین پوستیت و قرص های تقویت کنند 

بفرست تابخره

بنظرم اگه دوسش داری و واقعاقصدزندگی داری 

سعی کن توهم کمکش کنی 

زیادپول نخواه  چون اینجوری شوهرا زود زده میشن از زن .

مرتب پول نخواه .

مثلا ماه پیش که رعایت جیبشو کردی .این ماه بگو نفس نیگا ماه پیش  منتظروایستادم تا جیبت پرتربشه دوماه خرجی ندارما حالا وقتشه بدی .

شوهرت خیلی زرنکه..من اکه جای تو باشم هزار تومن خرج خونه زندگی نمیکنم.خرج خودت کن فقط..واقعا زشته کا ...

مامانش یاد میده این چیزارو، هی بهش میگه این همه کار میکنی پس چی میشه هیچی به نام خودت نداری

پس مجرد باشیم بهتره که انقدر سرویس به مرد داده بشه بعد خودتم کارکنی خرج خودتو بدی اصلا نمیرزه

صد درصد مجردی بهتره با این شوهرا. صدر ادمو نمیدونن. والا اونقد خرج خونه کردم قبلا