2777
2789
عنوان

خرجی زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 109 پست

عزیزم برو خدارو شکر کن،شوهر من وضعش بد نیس خوبه، خرجی خونه و زندگی و بچه رو میده ولی برا من زورش میاد خرج کنه هزار بار تا حالا دلمو شکسته سر همین خرجی ماهی سالی یه لباس بگیره ده بار منتشو سرم می‌زاره، دندونام خرابه پول نمیده درسشون کنم فکر دندونام داره داغونم میکنه

💚خدایا شکرت💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم برو خدارو شکر کن،شوهر من وضعش بد نیس خوبه، خرجی خونه و زندگی و بچه رو میده ولی برا من زورش میا ...

بابا فکرشو بکن من فوق لیسانس پرستاریم بخاطر بچمون سرکار نمیرم، ولی شوهرم ماهی ۱۲۰۰ میده. تازشم بخاطر بارداری دندونام دوتاش خراب شده بود هی این ماه ماه بعد میکرد زورش میومد پول بده پر کنم، ولی وقتی خودم درامد داشتم هی میگف بیا بریم به حساب تو یه چیزی بخریم. منم نگه داشتم وقتی سرکار برگشتم حسابی جبران میکنم

بابا فکرشو بکن من فوق لیسانس پرستاریم بخاطر بچمون سرکار نمیرم، ولی شوهرم ماهی ۱۲۰۰ میده. تازشم بخاطر ...

طلاهامم فروختم واسه خودم پراید خریدم، حتی پول نداد بعدش برم گوشواره بخرم. گف میخاستی ندی همه رو ماشین بخری

خودم حقوق دارم همسرم ماهانه ۵ واریز میکنه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

شوهر من حقوق بگیر نیست کارش پروزه ای هست.یهو ۱میلیارد مثلا بهش می دن اول مثلا ۱۰ت واسه من واریز می کنه واسه خرجای جاری و روزمره م.مثل شارژ ویزیت دکتر یا خوراکی.وقتی خودم تنها برم بیرون یا چیزی بخوام از اون پول خرج می کنم وقتی با خودشم که ۹۰درصد با خودش می رم خرید خودش حساب می کنه غذا و پول اسنپم و این خرجای متفرقه هم خودش می ده.هرجام باز کم بیارم برام میزنه.اصلا اینجکری ینیست که بگه ده ت دادم تا پروژه بعدی پول نمیدم

من والا 2و نیم پول کلاس دخترمه و یه800تونم خوراکی بدون بستنی و مارشمالو و کاکائو و ابمیوه اینا رو خو ...

این قند های مصنوعی رو اینقدر نخورین ضرر داره🥲

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خانوما اگه میشه درامد همسراتونم بگین

هم شغل رسمی داره هم دو تا مغازه خدمات ماشین و فروش رینگ و لاستیک ، کلا ادم زرنگی هستش تو بازار کار کارای دیگه هم گاهی میکنه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
شوهر من حقوق بگیر نیست کارش پروزه ای هست.یهو ۱میلیارد مثلا بهش می دن اول مثلا ۱۰ت واسه من واریز می ک ...

خوش بحالت شوهر من واسه ۱۰ هزار تومن اضافی هم باهام بحث میکنه