2821
2789
عنوان

خرجی زن ها

3215 بازدید | 109 پست

سلام خانما ، شوهرتون چقد خرجی میده در ماه؟ شوهر من پارسال یه تومن میداد ماهی، امسال ۲۰۰ تومن زیادترش کرده. میگم ۲ تومن بده میگه، میگه نه مگه من چقد میگیرم خودم برا ما هم ۲۰ درصد افزایش دادن پس واسه توهم ۲۰۰ تومن زیاد میشه

خودش ۲۵ تومن میگیره ماهی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ی کارت دستمه ک هرماه ثابت۱۴۰۰‌واریز میشه مناسبتی چیزی باشه مبلغ بیشتری واریز میشه مثلا ماه پیش نزدیک ده تومن واریز شد 

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

مستاجرید؟بستگی داره خرج خونه زندگیتون درماه چقدر باشه اگر خرج خونه زیاد باشه شاید نتونه بیشتر بده اگر اجاره خونه نداشته باشید باشید و خرج خونتون کم باشه و بتونه بیشتر بده آره کمه

عزیزم میتونم بپرسم خودشون چن درمیارن تو ماه

حتما بالای ۶۰ میلیون

بدون بدهی و اینا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خانم های فهمیدهتاپیک منم بیاید لطفا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من حقوقش 16 تومنگفتم ماهی 2تومن

خوشبحالت از اول اینجوری عادتش دادی؟ من ۴ ساله ازدواج کردم از پارسال داره پول میده تازه با دعوا خط و نشون کشیدم یه تومن میده

من والا 2و نیم پول کلاس دخترمه و یه800تونم خوراکی بدون بستنی و مارشمالو و کاکائو و ابمیوه اینا رو خونس 

فقط اینا هرجای ثابتمونه 

من خودم از هر 1ملیون که از شوهرم میگیرم برای خرجی خونه 200تومن بر میدارم من همه خریدم و وسایلام از خرجی خونه س 

کاربری دست دو نفره 
2790
2823
2791
2779
2792