2777
2789
عنوان

خرجی زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 109 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت از اول اینجوری عادتش دادی؟ من ۴ ساله ازدواج کردم از پارسال داره پول میده تازه با دعوا خط و ...

بقیه خرجات رو میده؟ لباس و آرایشگاه و خرج خونه و ...اون ۱،۲۰۰ فقط برای دل خودته؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

شوهرم حدود ۳۰ تومن درامدشه و ده درصدشو به من میده 

ماهانه ۳ تومن میگیرم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

من تازه ازدواج کردم

فعلا بهم میده هر بار ازش پول بخوام

یه چیز بهت بگم تو این زمینه پررو باش

هم خرج کن هم مدام بگو من پول میخوام تا بهت بده

البته باس ببینی شوهرت واقعا داره یا نه

ماهی25میگیره 

5تومن حداقل بگیر ازش

فراخوان نمایندگی محصولات آرایشی مراقبتی

دوستان عزیز با ثبت نام در سایت از محصولات آرایشی مراقبتی به قیمت تولید خرید کنید

شما با ثبت نام در سایت شرکت،به راحتی از مشاوره رایگان پوست و مو در هر زمان بهره میبرید

و تمامی محصولات شرکت برای شما به عنوان قیمت تولید محاسبه میشود و بدون سرمایه میتوانید با فروش آن۲۰٪سود و پورسانت هم به درآمد برسید

#یک بیزینس با درآمد تصاعدی را لمس خواهید کرد.

کلیه محصولات آرایشی،مراقبتی  ،تحت لیسانس سوئیس میباشد..

«از لحاظ رضایت مطمئن باش که محصولات با کیفیت بالا و رضایت بالینی۱۰۰٪ داره

»تحت لیسانس لوزان سوییس_دارای معتبرترین استاندارد کیفی جهان؛دارای سیب سلامت......و بدون سولفات بدون فلوراید بدون پارابن و بدون آلومینیوم و گیاهی..💫روبیکا@trustisho

پیام بدید تا راهنمایی کنم

قضاوت ممنوع

ماهی یکو دویست اینا میده بهم برای خودم

من باردارم ارایشگاه که دیگه نمیرم خریدم نمیکنم ولی دکتر بخوام برم دوباره شارژ میکنه دیگه اخرای ماه میبینم کم اوردیم خودم از پولی که داده چیزی میخرم حقوق کارمندیه ۱۷تومن ۱۲ تومنش قسطه یعنی با سلام صلوات مریم جلو