2777
2789
عنوان

خرجی زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 109 پست
این یه تومنی که میده برا چی خرج میکنی مثلا؟ همه چی رو خودش میخره؟ مثلا بگی میرم ارایشگاه پول اضافی ر ...

گاها میخره، خیلی وقتا یه ماه رو مغزش کار میکنم تا بیاد ماه بعد واسم یه مانتو ۶۰۰ تومنی بخره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اینارو بهش گفتم، میگه اگه قرار بود یکی دیگه بیاد کارامونو بکنه دیگه تورو میخاستم چیکار این همه ام خر ...

بگو خرج کردی منم درعوض کار کردم تو خونت منتی سرم نیست ازاین به بعدم باید بدی وظیفته اصلا کوتاه نیا تجربه داشتم که میگم جواب میده با همچین آدمایی هرچی پرروتر و سلیطه باشی بهتر جواب میده هرچی مظلوم باشی سواستفاده میکنه

زن مگه چقدر جون داره هم تو خونه کار کنه هم بچه نگه داره هم بیرون کار کنه خود بچه نگه داشتن به تنهایی ...

هیچی شوهرم غذا درست میکنه و بیرون کار میکنه. شب بیداریای بچه و ظرف شستم، تمیزکاری و لباس شستن اینا با منه

زن مگه چقدر جون داره هم تو خونه کار کنه هم بچه نگه داره هم بیرون کار کنه خود بچه نگه داشتن به تنهایی ...

آفرین مردا دیگ خیییلی پررو شدن تا وقتی زن ندارن دخترا راحت خودشونو دراختیارشون میذارن زنم که میگیرن اینجوری 

وظیفشه خرج زنشو بده وقتی زن بچه داری میکنه و کار خونه 

به خدا جیگرم سوخت تو این تاپیک با ماهی دو تومن چی میدن آخه 

وای چقد بدن این پسرای حرف گوش کن خدا بت صبر بده خاهر...

هعییی، نمیدونی که

تازه سال پیش پدرو مادرش بهش یاد داده بودن برو طلاهای خانومتو بفروش مدل ماشینتو عوض کن. بعدشم که من سر طلاهام جنگیدم نگهشون داشتم. از اون موقع هی بهم تیکه میندازن خونوادش

واسه همونم اصلا مناسب و اینا برام طلا نمیخره. میگه تو که نمیدی بهم واسه چی طلا بخرم