2777
2789
عنوان

به نظرتون ارزش داره ادم

59 بازدید | 13 پست

ارزش داره کل طلا ماشین هر چی داریم ب بابامم بگم برا جهیزیم مبل و سرویس چوب نخره پولش بده بعد ب با همه اینا ی خونه نقلی بخریم؟

و بدون مبل و تخت و اینا باشیم ی مدتی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه همیشه مهمتره ، چهارتا تیر تخته رو میشه بعدا خرید و دوره اش هم میگذره ولی خونه از واجباته خیلی مهمه خیلی جلو میفتین ، به اندازه سهمت هم به نامت بشه یه پشتوانه بزرگه خیالت راحته

مستاجری روز به روز ادمو عقب میبره با این وضع گرونی و اجاره و اسباب کشی و استرس خونه پیدا کردن و صاحبخونه ها و ..

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
تاعمر داری میگن جهاز نیاوردخودتو قاطی کاری ک وطیفه شوهرته نکن

خانواع این طوری نیسن خوشحالم میشن اگه این کار کنم بعدم همه چیم تکمیله با مارک های عالی فقط لوازم چوبیم مونده

خونه همیشه مهمتره ، چهارتا تیر تخته رو میشه بعدا خرید و دوره اش هم میگذره ولی خونه از واجباته خیلی م ...

اره دقیقا بعد اینجا خانما میگن بت میگن جهاز نیاوردی اخه خانواده همسرم این طوری نیستن ب خدا خوشحال میشن این کار کنیم مبل قسطی چیزی هم میشه خرید

اخه اگه این طوری فکر کنم هیچ وقت نمیتونیم خونه دار شیم

میشی مطمئن باش.پول بدی کمک کنی همسرت اگه خونه به نامت میزنه این کار بکن.ولی با سیاست نفهمه داری زور میگی و فلان....وگرنه خونه به نامت نکنه جهیزیه بخری بهتره

اره دقیقا بعد اینجا خانما میگن بت میگن جهاز نیاوردی اخه خانواده همسرم این طوری نیستن ب خدا خوشحال می ...

فکر میکنی اینطوری نیستن...بعضی موقع ها بعد ده پانزده سال میفهمی تو دل یکی چی میگذشته....هیچ وقت دلسوز نباشه

اره دقیقا بعد اینجا خانما میگن بت میگن جهاز نیاوردی اخه خانواده همسرم این طوری نیستن ب خدا خوشحال می ...

حتی اگه کسی حرفی هم بزنه باز مهم نیست چون برنده تویی که تو خونه ات نشستی و روز به روز ارزش ملک بالا میبره ، اون چهارتا کاسه بشقاب تیره و تخته رو از مغازه بیاری بیرون ده قدم اونورتر دست دو حسابش میکنن تو سر مال میزنن دیگه ارزشی نداره

حرف مردم باد هواست ، بی اهمیته ، میشه با چهارتا جمله چسبوندشون به زمین ، شما برای زندگی و اسایش خودت تصمیم میگیری به کسی ربط نداره 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم