2777
2789
عنوان

بچه ها لیسانس جدید یا ادامه تحصیل

546 بازدید | 32 پست

من یک رشته ای خوندم که فقط آزمون های آموزش پرورشومیشه شرکت کرد به نظرتون برا این که از بیکاری در بیام 

برم رشته خودمو فوق بگیرم یا برم یک رشته دیگه بخونم!؟ 

آرایشگر اینام به تریپ شخصیتیم نمی خوره زبونشم ندارم 

چه رشته ای بهتره ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی باید کنکور بدم جایی هست بدون کنکور بخونم!؟ می خوام اول مهر برم دانشگاه

منم دنبالشم .فعلا تنها گزینه استعداد درخشانه...که باید تازگی لیسانس گرفته باشی و معدل خوب....گزینه بعد رو پیام نور دارم فکر می کنم.

من بعد لیسانس میخام‌کنکور بدم واسه دندون یا پزشکی یا فیزیو

من رشتم ریاضی بوده و به تجربی هم علاقه ندارم واقعا خوندن زیست عذاب آور برام می خوام بدون کنکور بخونم یه چیزی

لیسانس مجدد اتلاف وقت محضه مگر اینکه ناچار باشی (مثلا از رشته تحت نظر وزارت علوم بخوای بری وزارت بهداشت)

در غیر این صورت به هیچ عنوان به اینکه ۴ سال دیگه از زندگیتو برا لیسانس هدر بدی فکر نکن. تغییر رشته رو از مقطع ارشد پیگیری کن

تو یه تابستون می تونی درسای مبانی رو بخونی و اندازه بچه های لیسانس همون رشته مسلط بشی

الکی ۴ سال رو دور ننداز

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!