2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اهمیتی برام نداره . دوست دارم همه از مرگم خوشحال باشن و هیچکس اصلا قطره اشکی نریزه حتی مراسم هم برام نگیرن مرگ خیلی زیباست ما بد درکش کردیم . م

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟
اصلا اهمیتی برام نداره . دوست دارم همه از مرگم خوشحال باشن و هیچکس اصلا قطره اشکی نریزه حتی مراسم هم ...

ولی نمیشه که.

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

وقتی مردم و رفتم چه اهمیتی داره?? ببخشید ۰۰۰۰ بابای همشون

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

وقتي رفتم کسي غصش نگرفت

وقتي رفتم کسي بدرقم نکرد

دل من ميخواست تلافي بکنه

پس چشه هيچ کسي عاشقم نکرد

وقتي رفتم نه که بارون نگرفت 

هوا صاف و خيلي هم آفتابي بود 

اگه شب ميرفتم و خورشيد نبود 

آسمون خوب ميدونم مهتابي بود

دم رفتن کسي گفت سفر بخير

که واسم غريب و نا شناخته بود

اما اون وقتي رسيد که قلب من

همه آرزوهاشو باخته بود

چهره هيچ کسي پژمرده نبود

گلا اما همه پژمرده بودن

کسائيکه واسشون مهم بودم

همه شايد يه جوري مرده بودن 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
ولی نمیشه که.

چرا نمیشه . این ایران اینجوریه سی تا مراسم عزا میگیرن کشورای دیگه تبریک میگن آسمانی شدن انسان رو . انسان میره به جایگاه اصلیش نابود که نمیشه روح ما از اول بوده همیشه هم هست . بعدم میزنن پای اسلام . در صورتی که خداوند در قرآن گفته در برابر مصیبت ها یی که به شما میرسه مثل از دست دادن عزیزان صبر پیشه کنید اندوهگین نشید اما مردم فقط میزنن تو سر خودشون . این به خاطر اینه که ما به خدا وابسته نیستیم و به جاش وابسته انسانها مال و جان و فرزند میشیم و وقتی از دستشون میدیم بیشتر به خاطر خودمون ناراحتیم نه اونها که این از ضعف ایمانه

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟