همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم چشمام ضعیف شده باید عینک بزنم بنظرتون به صورت گرد و چشمای درشت چه مدل عینکی میاد؟ نمیدونم چی بخر ...
خودت باید همه مدل عینک رو بزنی ببینی کدوم بیشتر میاد
ولی معمولا عینک های مستطیلی به هیچ کسی نمیاد
پروف خودمم🤭✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) معمولا با این کاربریم زیاد کاری نمیکنم و نمیام توش مگه اینکه اکانت اصلیم تعلیق بشه یا همینجوری رندوم شاید بیام🤣 تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙
تکبیر✊🏻ولی متاسفانه حتی به بچه ها هم رحم نمیکننپسر ۴ ساله من تقریبا ۸ ماهه که عینک میزنه، ینی من فق ...
دلم سوخت برای پسرتون
واقعا یه آدم چقدر میتونه بیشعور و بی شخصیت باشه
پروف خودمم🤭✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) معمولا با این کاربریم زیاد کاری نمیکنم و نمیام توش مگه اینکه اکانت اصلیم تعلیق بشه یا همینجوری رندوم شاید بیام🤣 تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙
به من قشنگ میگن تو کوری عینکی.....هزارعیب دیگ منم کلاحالم بدمیش بااین حرفامیمیرم
ولشون کن اونا با این کار نشون میدن چقدر بیشعورن
این آدما سمی هستن باید ازشون فاصله بگیری
اخه یه مدل زدم چشمامو به شدت ریز کرد بعد خیلی زشت شدم 😅 از اون موقع سمتش نرفتم باز میرم امتحان میکن ...
من ۲ تا عینک دارم یکیشو میزنم شبیه گربه میشم خیلی میاد بهم😍