2821
2789
بعضیابه من میگن تو کوری بروگمشو

در انتخاب آدمای اطرافتون دقت بیشتری کنین 

اینا سم ان باید بریزینشون دور

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

میگم ی سوال دوربین یانزدیک بین بودی الان راحتی یعنی مث ادمای عادی میبینی دیگخ

برا دید دور عینک میزدم

اره الان کاملا عادی.بدون نیاز به هیچ عینکی.

یعنی  تا مدتهااااای  زیادی  عادی بودم

فقط  دیگه الان دچار پیرچشمی  شدم و عینک مطالعه دارم

۴۰ سالمه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لنز طبی بزاریا عمل کنمنم عینکی هستم ولی راضیم بهم خیلی میاد

خوشبحالت باهاش کنارامدی بنظرم هرچیم بهت بیادباز موقع دعواباکسی فوری عیبتو به روت میارن اونجادلت میشکنه

راضیم ب رضای خود خدا
من چهارم خیلی چشام خوب بود پنجم یه دفعه ای کور شدم منم

دقیقاعین من افسوس کلاس۵ دیگه تابلونمیدیم مجبورمیشدم بیام کنارتابلوبنویسم بعداعینک زدم دیگه بزور ولی ترکش کردم شوهرم مجبورم کرددوباره عینک زدم ۷سال روجشام درنیامده

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

من عینکیم و با عینک خیلی خوشگل میشم و عاشق عینکم هستم 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

اره خیلی کیوت میشه آدم مخصوصا با آرایش ملایم چشم

خیلیم عالی

عینک منم بهم میاد 

ولی خب دوست داشتم بدون عینک هم خوب ببینم گناه داریم خب🥹💔

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

برا دید دور عینک میزدماره الان کاملا عادی.بدون نیاز به هیچ عینکی.یعنی تا مدتهااااای زیادی عادی بو ...

پیرچشمی چیه؟من هنوزصاحب بچه نشدم متاسفانه ولی خب وقتی داشتم توبیمارستان سقط میکردم گف عمل چشم نکردی بهمون بگو چون خطرناکه 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

پیرچشمی چیه؟من هنوزصاحب بچه نشدم متاسفانه ولی خب وقتی داشتم توبیمارستان سقط میکردم گف عمل چشم نکردی ...

پیرچشمی  رو پیرها دچارش  میشن

همه

رد خور نداره

برا زایملن طبیعی هم میگن خطرناکه چون موقع عمل قرنیه یا عدسی رو تراش  میدن یکم نازکتر میشه.فشار زایمان براش  خطرناکه چون نازکتر شده

کسایی که عمل اب مروارید هم میکنن همچنین

یا هر عمل  چشم دیگه ای

وقتی عینکم درمیارم همه مات چشام میمونن ولی افسوس پشت عینک قایم شدن 😪🤧ب امید روزی ک بتونم عمل کنم راحت بشم دارم وقتمو میگذرونم

عزیزم میدونی چرا توهین میشه ؟چون‌ما ۴ تا چشم داریم و شخصیت نداشته شونو زود تر میبینیم

تکبیر✊🏻

ولی متاسفانه حتی به بچه ها هم رحم نمیکنن

پسر ۴ ساله من تقریبا ۸ ماهه که عینک میزنه، ینی من فقط به خواجه حافظ شیرازی جواب پس ندادم بابت عینکی شدن این بچه!

یه جوری هم با تعجب میگن عینک میزنه؟! انگار دور از جونش مرض لاعلاج داره…. بابا این همه ادم تو دنیا عینک میزنن و دارن خیلی طبیعی به زندگیشون ادامه میدن، بچه منم یکی مث همونا

ینی من مردم سر اینکه بچمو از این فضاهای سمی دور کنم که مبادا با این واکنش ها از عینک زدن بدش بیاد

خوشبحالت باهاش کنارامدی بنظرم هرچیم بهت بیادباز موقع دعواباکسی فوری عیبتو به روت میارن اونجادلت میشک ...

غلط کردن

مگه عینکی بودت عیبه 

عینکی بودن بهتر از بی‌شعور بودنه

الان واقعا این همه آدم معتبر عینکی هست

تا حالا نشده کسی جدا بخواد بخاطر عینکم مسخرم کنه مسخره هم کنه یک‌جور جوابش میدم تا آخر عمر این حرف به زبونش نیاره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز