2821
2789
پیرچشمی رو پیرها دچارش میشنهمهرد خور ندارهبرا زایملن طبیعی هم میگن خطرناکه چون موقع عمل قرنیه یا ع ...

اره شنیدم حتی سز شد دختراقواممون بازم شب بیداریا بابچش چشاش دوباره برگشت شوهرم میگه توبچه بیار بعدش دیگه عمل میکنیم ۵سال منتظریم گفتم اگه من تواین ۵سال ۲تام بچه داشتم حداقل ۲سال دیگه۳سال دیه اصن یکی دیگم میاوردم بعدعمل میکردم افسوس

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

تکبیر✊🏻ولی متاسفانه حتی به بچه ها هم رحم نمیکننپسر ۴ ساله من تقریبا ۸ ماهه که عینک میزنه، ینی من فق ...

با پسرتون صحبت کنید بگید با عینک‌ میشه ادما رو بهتر دید و شناخت بیشتری ازشون پیدا کرد افرادی که میگن عینک چرا میزنی میخوان ذات واقعیشونو نبینی

جواب بزرگتر های اطراف هم خودتون بهتر میدونید چی بدید من بودم ساکت نمیشدم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم چشمام ضعیف شده باید عینک بزنم بنظرتون به صورت گرد و چشمای درشت چه مدل عینکی میاد؟ نمیدونم چی بخر ...

خودت باید همه مدل عینک رو بزنی ببینی کدوم بیشتر میاد

ولی معمولا عینک های مستطیلی به هیچ کسی نمیاد

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

تکبیر✊🏻ولی متاسفانه حتی به بچه ها هم رحم نمیکننپسر ۴ ساله من تقریبا ۸ ماهه که عینک میزنه، ینی من فق ...

دقیقاهمین مخصوصا روزی ک مدرسه هم بری اونجاببین چ چیزامیگن😔😔😔😔قلبت میشکنه

راضیم ب رضای خود خدا

دلم سوخت برای پسرتون

واقعا یه آدم چقدر میتونه بیشعور و بی شخصیت باشه

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

خودت باید همه مدل عینک رو بزنی ببینی کدوم بیشتر میادولی معمولا عینک های مستطیلی به هیچ کسی نمیاد

به من قشنگ میگن تو کوری عینکی.....هزارعیب دیگ منم کلاحالم بدمیش بااین حرفامیمیرم

راضیم ب رضای خود خدا
خودت باید همه مدل عینک رو بزنی ببینی کدوم بیشتر میادولی معمولا عینک های مستطیلی به هیچ کسی نمیاد

اخه یه مدل زدم چشمامو به شدت ریز کرد بعد خیلی زشت شدم 😅 از اون موقع سمتش نرفتم 

باز میرم امتحان میکنم شاید یکیشون بهم بیاد

🦁🌞🤍❤️💚

به من قشنگ میگن تو کوری عینکی.....هزارعیب دیگ منم کلاحالم بدمیش بااین حرفامیمیرم

بیخی بابا منم میگن بهم اگ یچی نبینم میگن وای کوری تااین حد نزدیکام میگن حتی من غصه بدلم میزنم یاشوهرم میگه ندیدی میگم ن اگه میدیدیم عینک ک نمیزدم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

ولشون کن اونا با این کار نشون میدن چقدر بیشعورن

این آدما سمی هستن باید ازشون فاصله بگیری

ماشالله چقدرخوشگل

ممنونم چشات قشنگ میبینه خاهر

منم سالهاست سرمه طبیعی کره و بادام میزنم ب چشام واس همو زیادکوچیک نشده یادورش سیاه نشده  وبخا بره ته صورتم چشام مثلا

اخه یه مدل زدم چشمامو به شدت ریز کرد بعد خیلی زشت شدم 😅 از اون موقع سمتش نرفتم باز میرم امتحان میکن ...

من ۲ تا عینک دارم یکیشو میزنم شبیه گربه میشم خیلی میاد بهم😍

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز