2821
2789
با پسرتون صحبت کنید بگید با عینک‌ میشه ادما رو بهتر دید و شناخت بیشتری ازشون پیدا کرد افرادی که میگن ...

ببین پسرم خودش همکاریش برا عینک زدن فوق العاده بود از اول

حالا بماند که ما هم از این حرفا زیاد زدیم براش تا بهتر کنار بیاد با عینکش

میدونی فقط بخاطر پسرم که حساس نشه غالبا سعی میکنم بحث رو منحرف کنم، فضا رو ترک کنم، جوری جواب بدم که دیکه سوال بعدی رو نپرسن، چون حس‌میکنم اگه واکنش مستقیم و تندتری نشون بدم شاید پسرم حساس تر بشه، بچه ها هم که میدونین حتی اگه در ظاهر حواسشون نباشه شاخکاشون برا شنیدن همیشه تیزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقاهمین مخصوصا روزی ک مدرسه هم بری اونجاببین چ چیزامیگن😔😔😔😔قلبت میشکنه

ای خدا

من فک میکردم این طرز تفکرات درباره عینک زدن خیلی‌وقته که ور افتاده ولی از وقتی پسرم عینکی شده میبینم نه بابا! همونیه که قبلا بوده

میتونی مدلشو برام بفرستی؟

ببخشید متاسفانه همراهم نیست... دارن شیشه هاشو عوض میکنن... ولی اگه بخوای عکس اون یکی رو میفرستم

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

ای خدامن فک میکردم این طرز تفکرات درباره عینک زدن خیلی‌وقته که ور افتاده ولی از وقتی پسرم عینکی شده ...

تو مدرسه ی ما که کسی مسخره نمیکنه چون نصفمون عینکی هستیم

ولی بعضیا متاسفانه درست حسابی ادب نشدن و نمیفهمن با این حرفا چقدر بقیه رو ناراحت میکنن

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

دلم سوخت برای پسرتونواقعا یه آدم چقدر میتونه بیشعور و بی شخصیت باشه

یه بار رفتیم مسجد یه دختربچه اومد نشست کنارش بهش گفت تو مگه کوری که عینک زدی؟

حقیقتا از اون بچه دلم نگرفت چون بچس و سطح فهمش درباره عینک زدن همینقدره، اما وقتی دیدم مادرش حتی یه کلمه هم بهش نگفت اع این چه حرفیه میزنی؟ و تازه پوزخند هم زد خیلی دلم شکست

اشکالی نداره عزیزمآره لطف میکنی

تو مدرسه ی ما که کسی مسخره نمیکنه چون نصفمون عینکی هستیمولی بعضیا متاسفانه درست حسابی ادب نشدن و نمی ...

اره واقعا

این بچه ۴ سالشه خودش کنار اومده ها با عینک زدن

بعد اینا نمیخوان کنار بیان😄

یه بار رفتیم مسجد یه دختربچه اومد نشست کنارش بهش گفت تو مگه کوری که عینک زدی؟حقیقتا از اون بچه دلم ن ...

وایییی

توروخدا بهشون بگو که این کارشون زشته

اینجوری رو پسرتون تاثیر منفی میزارن😔

چه قشنگهههه مطمئنم خیلی بهت میاد

مرسیییی❤❤❤

واییییتوروخدا بهشون بگو که این کارشون زشتهاینجوری رو پسرتون تاثیر منفی میزارن😔

پسرم خودش خیلی اوکیه

تو اون شرایط که بچه هه بهش گفت مگه کوری؟ خیلی منطقی داشت براش توضیح میداد که نه ببین من کور نیستم، رفتم دکتر بهم گفته چشمات یه کوچولو ضعیفه باید عینک بزنی😄

ولی بعضیا از مدل رفتارشون سطح درک و فهمشون مشخصه، من اونجا به مادر این بچه هر چی هم میگفتم بی فایده بود

پسرم خودش خیلی اوکیهتو اون شرایط که بچه هه بهش گفت مگه کوری؟ خیلی منطقی داشت براش توضیح میداد که نه ...

خوبه پسرتون اوکیه با شرایط

من فکر میکردم نسل این جور آدمای مزخرف منقرض شده

هیچ کسی حق نداره مسخره کنه حدودا ۲۵ تا ۵۰ درصد افراد عینکی هستند واقعا نمیدونم چجوری جرعت توهین کردنو میدن به خودشون