امروز عصر به شوهرم گفتم بریم برای بچه تشک بازی بگیریم چون تو چهارماهه گفتم دست دو بگیریم چون خیلی استفاده اش نمیشه..یه اگهی تو دیوار دیدم شوهرم گفت زنگ بزن بهش ..گفتم نمیخوام شماره ام رو گوشی غریبه بیفته خودت زنگ بزن..زنگ زد برنداشت..یه ساعت بعد خودش زنگ زد یه خانم بود گفت من هشت به بعد هستم و ادرسم فلان جاست..گفتم شب با هم بریم از نزدیک ببینیمش شوهرم زنگ زد جواب نداد..گفتم دوباره زنگ بزن گفت زشته بابا خانومه ولشکن میریم یه تشک نو میگیریم..خریدیم تو ماشین بودیم یهو شوهرم گوشیشو با یه خنده ی معنادار به من نشون داد که انگار یه تبلیغ سرکاری باشه!خانومه پیام داده من امشب تا دیروقت خونه مامان هستم و اگر براتون مقدوره فردا شش به بعد تماس بگیرین بعدم گفته شب بخیر😐😐😐من حس بدی گرفتم نمیدونم چرا..گفتم ولشکن خوب شد یکی گرفتیم..یه لحظه اعصابم به هم ریخت گفتم به ما چه که خونه ی کیه..گفت خب حالا بابا چیکار داری گفته کجام گفتم ینی چی..نخواستم حساس بشه گفت بابا غلط کردم گفتم چیکار داری..دیگه ادامه اش ندادم..به شوهرم مطمئن صددرصد هستم اما حس خوبی نگرفتم..شاید هم من حساس شدم!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.