2777
2789

امروز عصر به شوهرم گفتم بریم برای بچه تشک بازی بگیریم چون تو چهارماهه گفتم دست دو بگیریم چون خیلی استفاده اش نمیشه..یه اگهی تو دیوار دیدم شوهرم گفت زنگ بزن بهش ..گفتم نمیخوام شماره ام رو گوشی غریبه بیفته خودت زنگ بزن..زنگ زد برنداشت..یه ساعت بعد خودش زنگ زد یه خانم بود گفت من هشت به بعد هستم و ادرسم فلان جاست..گفتم شب با هم بریم از نزدیک ببینیمش شوهرم زنگ زد جواب نداد..گفتم دوباره زنگ بزن گفت زشته بابا خانومه ولشکن میریم یه تشک نو میگیریم..خریدیم تو ماشین بودیم یهو شوهرم گوشیشو با یه خنده ی معنادار به من نشون داد که انگار یه تبلیغ سرکاری باشه!خانومه پیام داده من امشب تا دیروقت خونه مامان هستم و اگر براتون مقدوره فردا شش به بعد تماس بگیرین بعدم گفته شب بخیر😐😐😐من حس بدی گرفتم نمیدونم چرا..گفتم ولشکن خوب شد یکی گرفتیم..یه لحظه اعصابم به هم ریخت گفتم به ما چه که خونه ی کیه..گفت خب حالا بابا چیکار داری گفته کجام گفتم ینی چی..نخواستم حساس بشه گفت بابا غلط کردم گفتم چیکار داری..دیگه ادامه اش ندادم..به شوهرم مطمئن صددرصد هستم اما حس خوبی نگرفتم..شاید هم من حساس شدم!

کلا تو دیوار نمیشه اعتماد کرد راست و دروغش مشخص نیست

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم گهگاهی اینطوری پیام میده وقتی با غریبه ای حرف میزنه.و کاملا بی منظوره😂😂در واقع عادتشه با جزییات بگه

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

حساس شدی 

خواسته ممطمین بشه شما رو از دست نمیده و سرکاری نیست گفته فلان جام فردا قراربزارین چیز خاصی نبوده ب نظرم 

بعدم ی ادم غریبس دیگ جواب ندین کلا راحتراز شک کردنه ک

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

حساس نشو 

دو تا دختر درست با فاصله ی ۵ متری من به شوهرم تیکه انداختن که بیا سوار ماشین شو 

برگشت منو نگاه کرد گفت چرا اینجوری کردن اینا؟؟؟

گفتم حتما اشتباه گرفته بودن اصصصصلا خودمو حساس نشون ندادم ولی تا یه هفته آشفته بودم

عزيزم ناراحتيتو سر همسرت خالي نكن و همسرت و حساس نكن 

حق با شماست اون خانم كه اين پيام و داده كار جالبي نكرده 

همه جور ادم تو اجتماع است 

بهتره ايگنورش كنين و انگار وجود نداشته و بهش هم فكر نكن 

واقعا؟ چطور مگههه؟

پیشنهاد رابطه میدن اکثرا فروشنده نیستن 😅

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.