2777
2789
عنوان

جراح سينه

12555 بازدید | 57 پست

سلام يك متخصص و جراح سينه ميخوام نمونه برداري از سينم داشتم دكترم گفت بايد فيبروم و برداري

تعداد رای : 2
نظرسنجی
سينه
1
50%
جراح
1
50%
فيبروم
0
0%
تولد تو رویای واقعی من است

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دكتري رفتم احسان هدايتي بود گفت دو تومن ميگيرم جراحي ميكنم ،و بعدش رفتم دكتر خوشنويس أون گفت نياز ني ...

فیبروم رومگه جراحی میکنن؟

اگریکی گفته بزداریکی دیگه گفته نیازنیس بنظرم باچندتادکتردیگم مشورت کنی بدنباشه 

وخدایی که بشدت کافیست

دختر عمم مشکل داشت سینه اش نمونه برداری کردن تو بیمارستان یه پرستاره بهش گفته بود اگه میخوای جراحی کنی برو پیش دکتر نیر 

خداروشکر نیازی پیدا نکرد ولی یه سرچ کنید ببینید چون دکتر معروفی هست

فیبروم رومگه جراحی میکنن؟ اگریکی گفته بزداریکی دیگه گفته نیازنیس بنظرم باچندتادکتردیگم مشورت کنی بد ...

اره هدایتی گفته بردار چون تغییر شکل داده و بزرگ شده-دکتر خوشنویس گفته نیخواد برداری

دکتر اکبری هم 25 ام وقت دارم

اره هدایتی گفته بردار چون تغییر شکل داده و بزرگ شده-دکتر خوشنویس گفته نیخواد برداری دکتر اکبری هم 2 ...

تعریف دکتراکبری روشنیدم راستی وقت دهیش چطوره زودوقت میده میشه شمارشوبزلری برام؟منم میخوام برم پیشش فیبروکیستیک هستن جفت سینه هام

وخدایی که بشدت کافیست

دکتر محمئ اسماعیل اکبری 88781580/2/88781578/88781582 من یک ماه طول کشید نوبتم

اگه ضرروری باشه میتوی دوشنبه صبح بیمارستان تجریش بری اونجا هم ویزیت میکنه