2777
2789
عنوان

جراح سينه

| مشاهده متن کامل بحث + 12555 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توي كار سينه بنظر من بهترين دكتر توي تهران كه تلويزيون بارها اوردتش دكتر ناهيد نفيسي تو پاسداران هست ...

منم میشناسمشون دخترخاله بابای منم توده داشت تو سینه اش رفت پیش دکتر ناهید نفیسی سینه اش و تخلیه کردن و براش پروتز انجام داد .. بنده خدا خیلی راضیه از جراحیش 

فیبروم رومگه جراحی میکنن؟ اگریکی گفته بزداریکی دیگه گفته نیازنیس بنظرم باچندتادکتردیگم مشورت کنی بد ...

فیبروم چیه ببخشید؟

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
توي كار سينه بنظر من بهترين دكتر توي تهران كه تلويزيون بارها اوردتش دكتر ناهيد نفيسي تو پاسداران هست ...

عزیزم منم خیلی خانم دکتر نفیسی رو قبول دارم کارشون عالی .. مادر همسایمون توی سینه اش توده داشت کلی دوندگی کرد بنده خدا خیلی هم استرس داشت و نگران بود. بهشون گفتم دکتر ناهید نفیسی رو معرفی کردم. نمونه برداری کردن و تو یه مدت کوتاهی جراحی شدن و جراحی ترمیمی شونم انجام دادن الان حالشون خیلی خوبه خداروشکر

یکی از فامیلای ما سرطان سینه گرفت و برای درمان رفت پیش دکتر مهدی آریانا خدایی دکتر با وجدان و با سوادیه فوق العاده است. من تعریف شو شنیدم بودم قبلا و معرفی کرده بودم به فامیلمون انقدر دعام کرد که نگو. جراحی ترمیمی شو هم پیش ایشون انجام داد و عالی شده

برای جراحی سینه دکتر مریم شریفی عالیه. من دو سال قبل انجام دادم عالی شده. اصلا هم جای بخیه هام نمونده. دوستم پیش یه دکتر دیگه پروتز سینه کرد جای بخیه هاش خیلی تابلو موندن. شماره مشاوره رو براتون می ذارم 09302882968

سلام  دکتر عظیمی نژادان هم دکتر خوبیه  من ایشونو دیدم  میتونی بری پیشش سینتو ببیین ...

منم تعریف دکتر عظیمی نژادان شنیده بودم اما شماره ای نداشتم ازشون ممنون دوست عزیز
آدرس دقیق هم داری از مطبشون؟

کار درمانی دکتر اعظم صلاتی می دونم که خوبه البته ایشون کار زیبایی و پروتز و لیفت هم انجام میدن ولی من خودم برای فیبرو ادنوم ام پیش ایشون رفتم که واقعا دکتر حاذق و با تجربه این