توي كار سينه بنظر من بهترين دكتر توي تهران كه تلويزيون بارها اوردتش دكتر ناهيد نفيسي تو پاسداران هستن كه تخصص خاصي در مورد بيماريهاي سينه از جمله سرطان دارن .دختر خاله من چند سال پيش سرطان سينه قديمي داشتن كه اوت كرده بود . زير نظر دكتر نفيسي جراحي شدن .الان خدا رو شكر مجدد يك پسر بعد درمان سرطانشون بدنيا اوردن و حالشون كاملا مساعده .خانم دكتر مومن و دلسوز و منصفي هستند
٣٣ سالمه ، ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
چون خاله من سرطان سینه خوش خیم داشت . من خیلی نگران شدم . برا همین رفتم تحت نظر یه دکتر که خیلی تعریفشو شنیده بودم . خدا رو شکر که همه شرایطم خوبه . مشکلی نداشتم تو این چند سال . برو پیش کتر من کارش خوبه دکتر احمدرضا نصیری
شوهر من خیلی سینه های بزرگ داره و اصلا خوشم نمییاد و خودشم بدش میاد داریم برایش دنبال دکتر خوب می گردیم تو همین نی نی سایت خیلی تعریف دکتر آریانا شنیدم خواستم بپرسم کسی اینجا هست رفته باشه پیش ایشون