2777
2789
عنوان

جراح سينه

| مشاهده متن کامل بحث + 12538 بازدید | 57 پست

توي كار سينه بنظر من بهترين دكتر توي تهران كه تلويزيون بارها اوردتش دكتر ناهيد نفيسي تو پاسداران هستن كه تخصص خاصي در مورد بيماريهاي سينه از جمله سرطان دارن .دختر خاله من چند سال پيش سرطان سينه قديمي داشتن  كه اوت كرده بود . زير نظر دكتر نفيسي جراحي شدن .الان خدا رو شكر مجدد  يك پسر بعد درمان سرطانشون بدنيا اوردن و حالشون كاملا مساعده .خانم دكتر مومن و دلسوز و منصفي هستند

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی شکر بهترن من پیش گرانپایه رفتم ولی حتما پیش این خانم دکتر هم میرم

عزیزم من هرکارمیکنم نمیتونم وقت بگیزم ازدکتراکبری یاتلفنشون اشغاله یاجواب نمیده

میشه بگی رفتی پیشش خودش ویزیتت کردیادستبارش؟؟

اصلاجواب نمیده که بخوام وقت بگیزم شماچه ساعتی زنگ زدی وچه روزایی میادمطب؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم من هرکارمیکنم نمیتونم وقت بگیزم ازدکتراکبری یاتلفنشون اشغاله یاجواب نمیده میشه بگی رفتی پیشش ...

دوستم اصلا پیششش نرو خوب نیست دستیارش ویزیت میکنه چند نفری می‌رن تو منشی بسیار بی ادبی داره که انگاری همسر دکتره نمیدونم اصلا هم وقت نمیذاره

تولد تو رویای واقعی من است
دوستم اصلا پیششش نرو خوب نیست دستیارش ویزیت میکنه چند نفری می‌رن تو منشی بسیار بی ادبی داره که انگار ...

عه جدی راست میگی؟چقدربد

پس چرااینهمه ازش تعریف میکنن همش الکیه 😕😕

شماخودت پیش کی میری راستش من نتونستم ازکسی وقت بگیزم بجزیبارکه پیش فتانه ضییایی توکلینیک پستان خاتم رفتم که اونم اصلاخوب نبودبنظرم 

وخدایی که بشدت کافیست
عه جدی راست میگی؟چقدربد پس چرااینهمه ازش تعریف میکنن همش الکیه 😕😕 شماخودت پیش کی میری راستش من ن ...

من لعبت گرانپایه میرم

دکتر علوی هم خوبه

دکتر نفیسی هم خوبه

دکتر نفیسی رفتم راستی

یکی اینور پستونش بیرون یکی اون ور داره حرف میزنه 

نسخه نویسش یک جا داره نسخه مینویسه 

خودش با موبایل با دخترش داره حرف میزنه

یعنی سگ میزنه گربه میرقصه

دكتر نفيسي مطبش كجا بود ؟راحت وقت گرفتيد ؟!

پاسداران خیلی نشستم ولی دکتری نیست که بخوام برم پیشش عمل وارد نیست بیشتر اینا به خاطر پولی که به صدا و سیما میدن مشهور میشن

چون خاله من سرطان سینه خوش خیم داشت . من خیلی نگران شدم . برا همین رفتم تحت نظر یه دکتر که خیلی تعریفشو شنیده بودم . خدا رو شکر که همه شرایطم خوبه . مشکلی نداشتم تو این چند سال . برو پیش کتر من کارش خوبه دکتر احمدرضا نصیری

شوهر من خیلی سینه های بزرگ داره و اصلا خوشم نمییاد و خودشم بدش میاد داریم برایش دنبال دکتر خوب می گردیم تو همین نی نی سایت خیلی تعریف دکتر آریانا شنیدم خواستم بپرسم کسی اینجا هست رفته باشه پیش ایشون