سلام ابجی من یه سال ازم کوچیکتره هرجا رفتیم باهامون اومده اگرم نبردیم ناراحت میشده خونه ک هستم شوهرم میگ زنگ بزن خاهرت بیاد وقتی ام میاد خیلی تحویلش میگیره وقتی میریم بیرون میگ زنگ بزن بیاد بعد بهش میگ امروز روز توهه ب ابجیم میگ ابجیم گف من سرما خوردم شوهرم گف ببرمت دکتر من ک مریض میشم بزور ی قرصی میگیره ی شب رفتیم بیرون شوهرم رفت ی چیزی بگیره ابجیم همرام بود من گوشی شوهرم برداشتم رفتم تو واتساپ دیدم ابجیم شوهرم چت کردم و شوهرم رو چت ابجیم قفل گذاشته بود ابجیم دید هول شد دگ کاری کرد دس نزنم منم گوشیو گذاشم گفتم برم خونه حرف میزنم با شوهرم وقتی اومدم ب شوهرم گفتم گوشیتو بده رفتم دیدم پیاما حذف کرده چن روز قبلش ابجیم ب شوهرم پیام داده دلم گرفتع بیا واتساپ
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔