2777
2789
عنوان

خیانت ابجیم😭

1008 بازدید | 49 پست

سلام ابجی من یه سال ازم کوچیکتره هرجا رفتیم باهامون اومده اگرم نبردیم ناراحت میشده خونه ک هستم شوهرم میگ زنگ بزن خاهرت بیاد وقتی ام میاد خیلی تحویلش میگیره وقتی میریم بیرون میگ زنگ بزن بیاد بعد بهش میگ امروز روز توهه ب ابجیم میگ ابجیم گف من سرما خوردم شوهرم گف ببرمت دکتر من ک مریض میشم بزور ی قرصی میگیره ی شب رفتیم بیرون شوهرم رفت ی چیزی بگیره ابجیم همرام بود من گوشی شوهرم برداشتم رفتم تو واتساپ دیدم ابجیم شوهرم چت کردم و شوهرم رو چت ابجیم قفل گذاشته بود ابجیم دید هول شد دگ کاری کرد دس نزنم منم گوشیو گذاشم گفتم برم خونه حرف میزنم با شوهرم وقتی اومدم ب شوهرم گفتم گوشیتو بده رفتم دیدم پیاما حذف کرده چن روز قبلش ابجیم ب شوهرم پیام داده دلم گرفتع بیا واتساپ

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

خاک بر سر جفتشون

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بسم الله چیا میشنویم 

عزیزم شاید همینجوری حرف زدن منظور دیگ نداشتن خلاصه ابجیت شوهرتو ب چشم برادرش میبینه شاید ی مشکلی داشته بهش گفته 

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

دنیا چ عجیب شده  فک کن خواهرت با شوهرت بریزه رو هم

اولش باید شوهرتو ادب کنی 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))