2777
2789
عنوان

خیانت ابجیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 49 پست
رابطه ات با همسرت چطوره؟

خوب نیس باهام

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
بچه نداری ؟؟

دوتا دارم

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک من سرکاریه ن واس پربازدید شدنمه فق کمک میخام😔

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی اونم اینه که خیلی متاسفم نه این شوهر ارزششو داره نه اون خواهر که خودتو اذیت کنی اما سعی کنیه جوری مچشونو بگیری مدرک داشته باشی از رابطشون .. بعدهم جدا شو بزار برن گم شن از زندگیت تو لیاقتت این نیست

رفت و آمدت با خواهرتو تا حد امکان کم کن دیگه به هیچ عنوان جایی می خواید برید نبرش اگر شوهرت گفت بگو بیاد بگو زنت منم لزومی نداره کسی رو دنبال خودم بکشونم تو هم جد و جدود رو رعایت کن حواست به زندگی خودمون باشه شما باید خودت اوضاع رو کنترل کنی به خواهرت هم غیر مستقیم یه تذکر جدی بده 

هر وقت گفت بگو خواهرت بیا بگو لازم نکرده یا قهر کن باهاش... بالاخره یه طوری رفت و آمدت رو باهاش کم کن... شوهرت رو هم زیر نظر بگیر.. انشالله اون چیزی که شما فکر میکنی نباشه.. 

پیام داده بعدش ک دلم گرفته بیا وات

ابجیم کاری کرد گوشیو بزارم بعد میخاسم برم خونه دیدم حذفش کرده

هر وقت گفت بگو خواهرت بیا بگو لازم نکرده یا قهر کن باهاش... بالاخره یه طوری رفت و آمدت رو باهاش کم ک ...

ان شاءالله همین کار و میکنم 

اگه گوشی شوهرتومیتونی برداری واتساپشو نصب کن روی گوشیت فقط

واتساپش رو گوشیش نصبه 

خب توهم میتونی نصبش کنی روی گوشیت

ینی اون متوجه نمیشه واتش کار میکنه واس اون