2777
2789
عنوان

خیانت ابجیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 49 پست
خاک بر سر جفتشون

😭

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم ،خدای من چقدر آدمای پست خیانتکار زیاد شدن برات آرزوی خوشبختی دارم واقعا سخته😭💔

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
بسم الله چیا میشنویم عزیزم شاید همینجوری حرف زدن منظور دیگ نداشتن خلاصه ابجیت شوهرتو ب چشم برادرش می ...

آهان اونوقت باخواهرش دردودل نمیکنه با شوهرش دردودل میکنه ...واقعا عجیب غریبین علنا خیانتو نمیبینین؟؟!یا خدا داریم به کجا میریم

تاپیک من سرکاریه ن واس پربازدید شدنمه فق کمک میخام😔

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

ی چیزایی ادم میشنوه اینجا از ضربه خوردن از مادر  خاهر  و....باورش نمیشه

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
خواهرته ها غریبه که نیست حرص بخوری بزن دهنشو پر خون کن

کسی پشتم نیس ابجیم ب بابام بگه باور نمیکنه حرفمو

به خانوادت بگو

باور ندارن 

آهان اونوقت باخواهرش دردودل نمیکنه با شوهرش دردودل میکنه ...واقعا عجیب غریبین علنا خیانتو نمیبینین؟؟ ...

عزیزم برا منم عجیبه براهمون میگم شاید اونجور ک فک میکنه نیس باید چشمش روشون باشه براش ثابت شه اینجور ک نمیتونه مطمئن باشه

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍