2777
2789

از ازدواج منصرف میشم 

یعنی واقعا همه مردا دعوایی و خیانتکار و دست ب زن دارن؟

جوری ک تاپیک هارو خوندم با هیچ مردی انگار نمیتونم کنار بیام

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از زندگی ناامید میشم

البته نصفش فیکه یکی میگفت یه نفر تو اینستا گفته تاپیکهای پربازدید و خودم میذارم🤷‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
نصفشون بزرگ نمایی هست ، شما نگران نباشید

نمیتونم قضاوت کنم چون تو خانواده و فامیل و دوست آشنا هم زیاد دیدم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

نه ما تو واقعیت این چیزارو خیلی کم میبینیمبخدا این حرفا فقط رو ادم تاثیر میزاره اگه بتونیم نیایم این ...

من یکسال نیومدم اونقد حالم خوب بود بعد نمیدونم چرا کرمم گرفت دوباره اومدم 😣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بهتره که وارد تاپیک هایی بشین که مطالب آموزنده و سازنده ای داره  

در کل اینجا همه جور آدمی هست حتی ممکنه بعضی از تاپیک ها دروغ یا بزرگ نمایی باشه 

زندگی متاهلی هم خوبی و بدی داره و اینجا کمتر کسی پیدا میشه از خوبی های متاهلی بگه 

دیروز همسایه ما زنشو کتک زد همه وسیله های خونه رو شکوندن زنه فرار کرد اومد با مشت میکوبید به در ما ...

باز نکنیا ما یبار باز کردیم مرده کم مونده بود از ماهم شکایت کنه

من یکسال نیومدم اونقد حالم خوب بود بعد نمیدونم چرا کرمم گرفت دوباره اومدم 😣

منم😐💔بخدا اینقد خیانت میبینی فکر میکنی شوهرا داره خیانت میکنه

فکر میکنی زندگیت بهم میخوره جدا میشی

منم😐💔بخدا اینقد خیانت میبینی فکر میکنی شوهرا داره خیانت میکنهفکر میکنی زندگیت بهم میخوره جدا میشی

من خودم ب شخصه از یکی خوشن میاد میبینم مهربونه و ..

میگم نکنه مث کاربرای نی نی سایت ک گفتن شوهرشون دو روز هستن اینم اونطوری باشه😖