mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3423 عنوان انقد ک تاپیک خیا نت و دعوا با همسر میبینم 114 بازدید | 18 پست از ازدواج منصرف میشم یعنی واقعا همه مردا دعوایی و خیانتکار و دست ب زن دارن؟جوری ک تاپیک هارو خوندم با هیچ مردی انگار نمیتونم کنار بیام محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸ 1403/04/29 | 13:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ejnzbxhekw34 عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 نه ما تو واقعیت این چیزارو خیلی کم میبینیمبخدا این حرفا فقط رو ادم تاثیر میزاره اگه بتونیم نیایم اینجا خیلی خوبه
0_0فرشته0_0 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 7952 منم از زندگی ناامید میشمالبته نصفش فیکه یکی میگفت یه نفر تو اینستا گفته تاپیکهای پربازدید و خودم میذارم🤷♀️ به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3423 نصفشون بزرگ نمایی هست ، شما نگران نباشید نمیتونم قضاوت کنم چون تو خانواده و فامیل و دوست آشنا هم زیاد دیدم محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10405 دیروز همسایه ما زنشو کتک زد همه وسیله های خونه رو شکوندن زنه فرار کرد اومد با مشت میکوبید به در ما منو صدا میزد ولی من تنها بودم ترسیدم درو براش باز نکردم
0_0فرشته0_0 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 7952 نه ما تو واقعیت این چیزارو خیلی کم میبینیمبخدا این حرفا فقط رو ادم تاثیر میزاره اگه بتونیم نیایم این ... من یکسال نیومدم اونقد حالم خوب بود بعد نمیدونم چرا کرمم گرفت دوباره اومدم 😣 به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 46670 نه كسي ك مشكل داره تاپيك ميزنهبقيه ك شوهراشون خوبه هم ميترسن خوبي بگن چشم بخورن
شفتالووووو عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 126 بهتره که وارد تاپیک هایی بشین که مطالب آموزنده و سازنده ای داره در کل اینجا همه جور آدمی هست حتی ممکنه بعضی از تاپیک ها دروغ یا بزرگ نمایی باشه زندگی متاهلی هم خوبی و بدی داره و اینجا کمتر کسی پیدا میشه از خوبی های متاهلی بگه
abc1313 عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1012 نمیتونم قضاوت کنم چون تو خانواده و فامیل و دوست آشنا هم زیاد دیدم شما آگاهانه ازدواج کنید
0_0فرشته0_0 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 7952 دیروز همسایه ما زنشو کتک زد همه وسیله های خونه رو شکوندن زنه فرار کرد اومد با مشت میکوبید به در ما ... باز نکنیا ما یبار باز کردیم مرده کم مونده بود از ماهم شکایت کنه به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
ejnzbxhekw34 عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 من یکسال نیومدم اونقد حالم خوب بود بعد نمیدونم چرا کرمم گرفت دوباره اومدم 😣 منم😐💔بخدا اینقد خیانت میبینی فکر میکنی شوهرا داره خیانت میکنهفکر میکنی زندگیت بهم میخوره جدا میشی
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3423 منم😐💔بخدا اینقد خیانت میبینی فکر میکنی شوهرا داره خیانت میکنهفکر میکنی زندگیت بهم میخوره جدا میشی من خودم ب شخصه از یکی خوشن میاد میبینم مهربونه و ..میگم نکنه مث کاربرای نی نی سایت ک گفتن شوهرشون دو روز هستن اینم اونطوری باشه😖 محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10405 باز نکنیا ما یبار باز کردیم مرده کم مونده بود از ماهم شکایت کنه از همین ترسیدم چون مرده خیلی عصبی بود کلی شیشه شکسته بودن منم بچه کوچیک دارم واسه اون ترسیدم